Ειδήσεις

X.Κέλλας:Επίκαιρες και αδιαπραγμάτευτες οι αρχές της Εθνεγερσίας


«Το ιερό κεφάλαιο της Εθνεγερσίας είναι εξαιρετικά επίκαιρο. 200 χρόνια μετά την Επανάσταση, κατά την οποία οι ήρωες του ’21, ανώνυμοικαιεπώνυμοι, ύψωσαν τα λάβαρα και αποτίναξαν τον τουρκικό ζυγό, έρχονται οι σημερινοί κυβερνώντες να μας πουν ότι “Μακεδονία ξακουστή είναι μόνο αυτή των Σκοπίων”, υποστηρίζοντας, συνειδητά ή ασυνείδητα, την τουρκική θέση περί ΑΟΖ.

Ας συνεχίσουν να ζουν στο αφήγημά τους, που παραπέμπει σε άλλη εποχή και άλλες χώρες, που δεν έχουν καμία σχέση με την Ελλάδα. Αποτελούν μειοψηφία και οι μέρες τους είναι μετρημένες, κάτι που φάνηκε και σήμερα με την ηχηρή απουσία του κ. Παππά.»

Τα ανωτέρω δήλωσε ο αν. Τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας, έπειτα από τη λήξη της παρέλασης, κατά τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, προσθέτοντας:

«Συγχρόνως, γιορτάζουμε τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου, που άνοιξε τον δρόμο προς τη δημιουργία της Εκκλησίας μας, που αποτέλεσε το μεγάλο στήριγμα στον Αγώνα για την Ανεξαρτησία.

Οι θυσίες των προγόνων μας αποτελούν τον οδηγό μας στη σύγχρονη εποχή για την προστασία της εθνικής μας κληρονομιάς και την υπεράσπιση της εθνικής μας κυριαρχίας. Όλες και όλοι μαζί ενωμένοι τιμούμε, σήμερα, τη μνήμη τους και τον ιερό τους αγώνα, που φώτισε όλη την Ευρώπη. Οι αρχές και οι αξίες τους ήταν, είναι και θα είναι αδιαπραγμάτευτες.

Χρόνια Πολλά σε όλες και όλους!».

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Θ. Νασιακόπουλος: Με αλληλεγγύη και κοινωνική δικαιοσύνη οφείλουμε να πορευτούμε για τη δημιουργία μιας καλύτερης Ελλάδας
Επόμενο άρθρο Εξιχνίαση κλοπής–σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ατόμου