Ειδήσεις

Grow Greek Tourism Online της Google στη Θεσσαλία


Συνάντηση μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νεολαίας απασχόλησης και Δια Βίου Μάθησης Λάρισας κ.Νικόλαου Λιούπα , του Αντιδημάρχου Οικονομίας και Ανάπτυξης Δήμου Λαρισαίων κ. Παναγιώτη Νταή και ομάδας συμβούλων της πρωτοβουλίας Grow Greek Tourism Online της Google πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. Στην συνάντηση αναπτύχθηκαν τα οφέλη της πρωτοβουλίας για την τοπική επιχειρηματικότητα στον τομέα του Τουρισμού.

Η πρωτοβουλία Grow Greek Tourism Online της Google υλοποιείται για 4η συνεχόμενη χρονιά. Η δράση Grow Greek Tourism Online της Google υποστηρίζει και ενισχύει τις ψηφιακές δεξιότητες των επαγγελματιών του τουρισμού και απευθύνεται σε επαγγελματίες τουρισμού και της εστίασης αλλά και σε όποια επιχειρηματική δραστηριότητα εμπλέκεται άμεσα με τον τουρισμό. Σύμφωνα με τους εκπροσώπους της δράσης, η υποστήριξη πραγματοποιείται με 3 τρόπους: Με διαδικτυακή εφαρμογή διαθέσιμη σε όλους, Με σεμινάρια που πραγματοποιούνται σε επιλεγμένες περιοχές και άμεσα στον Βόλο. Και για πρώτη φορά με Online Advisors, ειδικούς σύμβουλους του Grow Greek Tourism Online, που παρέχουν στους επαγγελματίες του τουρισμού δωρεάν προσωπικές συναντήσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν:

  1. Ενημέρωση για το πως μπορούν να αξιοποιήσουν τα βασικά εργαλεία του διαδικτύου, βοηθώντας την επιχείρησή να αναπτυχθεί σε όλη τη διάρκεια του χρόνου.
  2. Τοποθέτηση ή ενημέρωση της παρουσίας της στους χάρτες της Google https://www.google.gr/business/)

 

Η ομάδα των συμβούλων αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Θεσσαλία και είναι διαθέσιμη να στηρίξει κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση, ενώ όλες οι υπηρεσίες παρέχονται χωρίς καμία χρέωση.

Το αμέσως επόμενο διάστημα θα σταλεί στους επαγγελματίες του τουρισμού, ενημερωτικό υλικό για την δράση, ενώ για περισσότερες πληροφορίες κάθε ενδιαφερόμενος πρέπει να επισκεφτεί την διαδικτυακή διεύθυνση   g.co/greektourism όπου γίνεται και η αίτηση εγγραφής για τις δωρεάν κατ ιδίαν εκπαιδεύσεις.

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Χαιρετισμοί για εργαζομένους στον Άγιο Αχίλλιο
Επόμενο άρθρο Ρένα Καραλαριώτου: Με ενότητα και ομοψυχία ξεπερνάμε τις προκλήσεις