Εξιχνιάστηκε ληστεία σε βάρος δύο ημεδαπών


Συνελήφθησαν, στις (07-02-2012) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, τρεις (3) ημεδαποί ηλικίας 35, 30 και 33 ετών αντίστοιχα, για ληστεία σε βάρος δύο ημεδαπών.

 

Ειδικότερα, οι τρεις συλληφθέντες μεσημβρινές ώρες στις (07-02-2012) παραβίασαν πόρτα εισόδου οικίας στη Λάρισα, όπου διαμένει 32χρονος ημεδαπός μαζί με την 58χρονη μητέρα του και αφού τους χτύπησαν με ξύλινο ρόπαλο και αλυσίδα, τους απείλησαν με σουγιά, ενώ στη συνέχεια ερεύνησαν τους χώρους της οικίας και αφαίρεσαν τρία (3) κινητά τηλέφωνα, μία (1) οθόνη ηλεκτρονικού υπολογιστή, το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ και δύο (2) κουτιά ναρκωτικών φαρμάκων, τα οποία ο 32χρονος κατείχε με ιατρική συνταγή.

 

Ο παθών μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας για παροχή πρώτων βοηθειών, καθόσον έφερε τραύμα στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

 

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικές δυνάμεις και μετά από αναζητήσεις και αστυνομικές έρευνες, οι τρεις ημεδαποί εντοπίστηκαν βραδινές ώρες χθες στη Λάρισα και συνελήφθησαν.

 

Στην οικία των παθόντων βρέθηκε και κατασχέθηκε ο σουγιάς που χρησιμοποίησαν οι δράστες, ο οποίος έχει μήκος λεπίδας πέντε (5) εκατοστών.

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

 

 

Προηγούμενο άρθρο ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΛΗΣΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΑΝΗΛΙΚΟΥ
Επόμενο άρθρο ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ