Ειδήσεις

Υγειονομικό υλικό απο την Γαλλία στο κέντρο Υγείας Γόννων και στο Ιατρείο Πυργετού


Τον Δήμαρχο Τεμπών κ.Κώστα Κολλάτο επισκέφθηκε στο γραφείο του ο καθηγητής Πολιτικής Φιλοσοφίας και Κοινωνιολογίας της Επικοινωνίας στην Ανώτατη Ευρωπαϊκή Σχολή Τέχνης κ. Θανάσης Ευαγγέλου από τη Γαλλία.
Στην επίσκεψη του ο κ.Ευαγγέλου ενημέρωσε τον κ.Κολλάτο για την πρόθεση της γνωστής εταιρίας Tetra medical
που πρόσφερε υγειονομικό υλικό στα νοσοκομεία της Λάρισας και την επιθυμία του ίδιου να παραδοθεί υλικό στο Κέντρο Υγείας Γόννων και στο Αγροτικό Ιατρείο Πυργετού στην περιοχή της ιδιαίτερης πατρίδας του .

Ο κ.Κολλάτος ευχαρίστησε τον καθηγητή κ.Ευαγγέλου για την πολύτιμη βοήθεια του και την προσφορά υγειονομικού υλικού απο την γαλλική εταιρία Tetra medical στην Λάρισα αλλα και του ίδιου να παραδοθεί συγκεκριμένη ποσότητα σε ιατρεία του Δήμου μας ,αξίζει να σημειωθεί μέσω της ελληνικής Πρεσβείας στη Γαλλία βρέθηκε η λαρισαϊκή εταιρεία Lariplast που ανέλαβε να μεταφέρει το υλικό από τη Γαλλία στη Λάρισα, μαζί με τη μεταφορική Freightspot Θεσσαλονίκης και τη Λαρισαϊκή Σαμαρά.

Τέλος ο κ.Κολλάτος σε ανάμνηση της επισκέψεως του καθηγητή κ.Θανάση Ευαγγέλου στο Δήμο Τεμπών παρέδωσε αναμνηστική γυάλινη πλακέτα με χαραγμένο το χάρτη του Δήμου .

Ακολούθησε η παράδοση του υγειονομικού υλικού στο Κέντρο Υγείας Γόννων όπου παρέλαβε η Διευθύντρια κα Θεοδώρου -Πετρωνίτη Μαρία .
Στην παράδοση του υλικού παραβρέθηκε ο πρώην αντιδήμαρχος Λάρισας κ.Απόστολος Σουρλατζής η πρώην αντιδήμαρχος κα Γεωργία Τσιόπα και η πρόεδρος του Σωματείου «ΔΡΥΑΣ» κ. Κατερίνα Κόσσυβα.

Προηγούμενο άρθρο 4ο Φεστιβάλ Open Nights-28 Μαρτίου -14 Απριλίου
Επόμενο άρθρο Επτά νέα έργα ύψους 4 εκατ. ευρώ για την Π.Ε Λάρισας