Ειδήσεις

Ο ΘΕΣγάλα αναπτύσσεται με νέα σημεία πώλησης στη Λάρισα


Την Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2019 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου Καταστήματος Αυτόματων Πωλητών φρέσκου Γάλακτος στην οδό Ιωαννίνων 40 (έναντι 1ης Στρατιάς), στη Λάρισα, παρουσία προσωπικού, συνεργατών και παραγωγών του Συνεταιρισμού, ενώ η ανταπόκριση του κόσμου από τα πρώτα λεπτά λειτουργίας του Αυτόματου Πωλητή ήταν εξαιρετικά θετική.

Το νέο κατάστημα προσφέρει μία διευρυμένη γκάμα προϊόντων ΘΕΣγάλα στο καταναλωτικό κοινό. Οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής μπορούν πλέον να βρουν, εκτός από το φρέσκο γάλα, πλήρες και ελαφρύ, και μια πλούσια σειρά νέων τυροκομικών προϊόντων. Συγκεκριμένα, ο Αυτόματος Πωλητής διαθέτει: κρέμα βανίλια/σοκολάτα, ρυζόγαλο, αγελαδινό βούτυρο, κατσικίσιο γάλα, γιαούρτι στραγγιστό, αιγοπρόβεια γραβιέρα, φέτα ΠΟΠ, λευκό και ημίσκληρο τυρί και σοκολατούχο γάλα θεςC HOCO κ.ά. Τόσο τα τυριά όσο και το σοκολατούχο γάλα παρασκευάζονται από 100% φρέσκο αγελαδινό γάλα από τις φάρμες των παραγωγών του ΘΕΣγάλα.

Παράλληλα, σήμερα, 7 Μαρτίου 2019, ξεκινά η επαναλειτουργία του Αυτόματου Πωλητή Γάλακτος ΘΕΣγάλα στην 110 Πτέρυγα Μάχης στη Λάρισα, ενώ προσεχώς Καταστήματα Αυτόματων Πωλητών Γάλακτος στην πόλη θα εξελιχθούν σε συνεταιριστικές γωνιές γαλακτοκομικών προϊόντων ΘΕΣγάλα συν.

Ο ΘΕΣγάλα καθιερώθηκε στη συνείδηση των Ελλήνων καταναλωτών ως μια συνεταιριστική καινοτόμα εταιρεία που άλλαξε τα δεδομένα στην αγορά γάλακτος της χώρας μας μέσω της διάθεσης του πιο ποιοτικού φρέσκου γάλακτος από αυτόματους πωλητές στην πλέον ανταγωνιστική τιμή. Και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε με σεβασμό στους καταναλωτές που μας στηρίζουν.

Προηγούμενο άρθρο Υποβολή αιτήσεων για την “Ανάπτυξη μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων”
Επόμενο άρθρο Εκδήλωση στο ΤΕΕ για το Φυσικό Αέριο