Ειδήσεις

Τελετή Παράδοσης-Παραλαβής ΔΣ ΕΑΑΑ/Παρ. Λάρισας


Την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019 στην αίθουσα τελετών της ΕΑΑΑ/Παράρτημα Λάρισας έγινε η τελετή παράδοσης και παραλαβής του προέδρου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Παραρτήματος.

Ο απερχόμενος πρόεδρος Σγος ε.α. αφού καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και τα μέλη του Παραρτήματος παρουσίασε έναν σύντομο απολογισμό του έργου του Διοικητικού Συμβουλίου ενώ ευχήθηκε στο νέο πρόεδρο Ασμχο ε.α. Αθανάσιο Μαργαρίτη και τα νέα μέλη του ΔΣ καλή επιτυχία στο έργο τους.

Στη συνέχεια ο νεοεκλεγείς πρόεδρος, Ασμχος ε.α. Αθανάσιος Μαργαρίτης αναφέρθηκε εν συντομία στους στόχους του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και ευχαρίστησε τον πρόεδρο και το απερχόμενο ΔΣ για την προσφορά τους.

Αμέσως μετά έγινε η παρουσίαση των μελών του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Ακολούθησε απονομή πλακετών προς τα απερχόμενα μέλη.

Τιμητικές πλακέτες απένειμε επίσης εκ μέρους του ΔΣ του Συλλόγου Αποφοίτων ΣΤΥΑ (ΣΑΣ) ο πρόεδρος, Σμχος ε.α. Δημήτριος Φαλτάιτς ενώ αναμνηστικό τιμητικό δώρο επέδωσε στο απερχόμενο πρόεδρο ο πρόεδρος της ΕΑΑΑ/Παρα. Θεσσαλονίκης, Ασμχος ε.α. Αθανάσιος Δανηιλίδης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Σμχος κ. Ζαχαρούλης ως εκπρόσωπος του Αρχηγού της Τ.Α, ο Δκτης της 110 ΠΜ Σμχος (Ι) Χρήστος Κακατάτσης, ο Υδκτης του ΚΕΔΑ Σκοτίνας, Σμχος (Ι) Γεώργιος Σταφυλίδης, ο Βουλευτής Λάρισας κ. Κατσιαντώνης, ο Αντιδήμαρχος Λαρισαίων κ. Γεώργιος Ζαούτσος, ο πρόεδρος της ΕΑΑΣ/Παραρτήματος Λάρισας, Ατγος ε.α. Κων/νος Βλάχος, ο αντιπρόεδρος της Συνδέσμου αποστράτων χωροφυλακής και ΕΛΑΣ Λάρισας, κ. Βασίλειος Διβάνης, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων, Σχης ε.α. κ. Δ. Γεωργάκης, ο εκπρόσωπος του περιφερειάρχη Θεσσαλίας, κ. Αθανάσιος Παιδής, ο πρόεδρος της ΕΑΑΑ/Παρ. Θεσσαλονίκης, Ασμχος ε.α Αθανάσιος Δανιηλίδης, ο πρόεδρος της ΕΑΑΑ/Παρ. Βόλου Ασμχος ε.α. Ελευθέριος Σπανομήτρος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων ΣΤΥΑ, Σμχος ε.α. Δημήτριος Φαλτάιτς, συνάδελφοι, συναδέλφισσες και μέλη των ορφανικών οικογενειών του Παραρτήματος.

Προηγούμενο άρθρο Λογοτεχνική συνάντηση με τον Κωνσταντίνο Χριστομάνο
Επόμενο άρθρο Μάξιμος:Σοβαρές ελλείψεις γιατρών σε ΜΕΘ και ΜΑΦ του Γ.Ν. Λάρισας