2 Χρυσά μετάλλια για τον Λαρισαίο Θάνο Γκιάστα

21 Φεβρουαρίου 2019

Με διακρίσεις σε όλες τις κατηγορίες που διαγωνίστηκαν, επέστρεψαν οι μαθητές του DRCS των τμημάτων Λάρισας και Βόλου από το 1st Acropolis WKF International Martial Arts Gathering, που διοργάνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκπαίδευσης Τεχνών Αυτοάμυνας (ΠΟΕΤΑ) στις 16 & 17 Φεβρουαρίου 2019 στο Domotel Kastri Contemporary Hotel, στην Αθήνα.

Η εκδήλωση περιελάμβανε σεμινάρια διαφόρων πολεμικών τεχνών και συστημάτων αυτοάμυνας από μεγάλους ξένους και Έλληνες δασκάλους όπως ο Hanshi Alain Sailly (8th DAN), o Kyoshi Roberto Ausejo (6th DAN) και ο Master Μιχάλης Κοσσυβάκης (6th DAN), καθώς και διαγωνισμούς αυτοάμυνας.

Από την Ελλάδα δίδαξαν τα μέλη της ΠΟΕΤΑ (με τυχαία σειρά):
DRCS – Πετμεζάς Σταύρος,
JU-JITSU – Παναγιώτης Μπάμπαλης,
BLADE – Mιχάλης Κοσσυβάκης
CASD – Γιώργος Τσατσούλας,
HAPKIDO – Κωνσταντίνος Καλλής,
NINJUTSU – Τριαντάφυλλος Τσαγρής,
KRAV MAGA – Στάθης Συμεών.

Στο διαγωνιστικό σκέλος, η συμμετοχή των τμημάτων του συστήματος αυτοάμυνας DRCS της Λάρισας και του Βόλου, του Α.Σ.Judo Bushi και του Εργαστηρίου Πολεμικών Τεχνών Βόλου αντίστοιχα, στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία. Στην τελική κατάταξη, στην κατηγορία αρχαρίων – μέσων είχαμε:

Άοπλη Μάχη Ανδρών: 1η θέση (χρυσό) Θάνος Γκιάστας  DRCS Λάρισας, 3η θέση (χάλκινο )Στυλιανός Πράπας DRCS Βόλου

‘Ενοπλη Μάχη Ανδρών: 1η θέση (χρυσό) Θάνος Γκιάστας  DRCS Λάρισας, 2η θέση (αργυρό) Βασίλειος Μπαντίδης DRCS Βόλου, 3η θέση (χάλκινο )Γεώργιος Μπαρμπαγιάννης DRCS Βόλου

Άοπλη Μάχη Γυναικών: 2η θέση (αργυρό) Γεωργία Ντούτση DRCS Βόλου

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους διαγωνιζόμενους για τη μαχητικότητα αλλά κυρίως το ήθος που επέδειξαν καθ’ όλη τη διάρκεια του 2ημέρου και ακόμα περισσότερα στα παιδιά της οικογένειας του DRCS και τους δασκάλους τους Ιωάννη Τοζίδη και Θεόδωρο Παπαϊωάννου (DRCS Λάρισας) και Σταύρο Πετμεζά (DRCS Βόλου). Άξια συγχαρητηρίων είναι και η διοργανώτρια αρχή, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκπαίδευσης Τεχνών Αυτοάμυνας (ΠΟΕΤΑ) για την ολοκλήρωση μιας πραγματικά άρτια οργανωμένης και επιτυχημένης εκδήλωσης.

Το D.R.C.S. © (Directive Reactive Controlling System) είναι ένα σύστημα κοντινής μάχης το οποίο βασίζεται στην άμεση αντίδραση και εν συνεχεία στον έλεγχο του αντιπάλου. Αυτό που καθορίζει την εκπαίδευση στο D.R.C.S. είναι αυτό ακριβώς που δηλώνουν τα αρχικά του. Αμεσότητα – Αντίδραση – Έλεγχος.

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης είναι εύκολο και κατανοητό για όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτου ηλικίας και κοινωνικής θέσης και σκοπό έχει την σύντομη σε χρόνο αφομοίωση των τεχνικών και τακτικών από τον εκπαιδευόμενο. Οι τεχνικές είναι απλές, με αποτέλεσμα την εύκολη κατανόηση και εκμάθηση από οποιονδήποτε.

Όσον αφορά τους εργαζόμενους στις Ένοπλες Δυνάμεις, Σώματα Ασφαλείας και Υπηρεσίες Ασφαλείας και Φύλαξης, τοD.R.C.S. είναι άρτια προσαρμοσμένο στις ανάγκες τους με αποτέλεσμα και την ανάλογη πιστοποίηση.

Δεν είναι μια πολεμική τέχνη ή ένα μαχητικό άθλημα. Είναι ένα σύστημα προσαρμοσμένης μάχης. Προσαρμοσμένης στις ανάγκες όλων των ανθρώπων και του κάθε ενός ξεχωριστά. Είναι εκπαίδευση με βάση τις αληθινές συνθήκες κινδύνου.Είναι Αυτοάμυνα.

Επισυνάπτουμε και τις αντίστοιχες φωτογραφίες με κάθε δικαίωμα δημοσίευσης του παρόντος κειμένου και φωτογραφικού υλικού.

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Εκτυπώστε το άρθρο Εκτυπώστε το άρθρο

 

<< Επιστροφή

Δημήτρης Μητροπάνος - Ποιος φταίει μη ρωτάς
Πασχάλης Τερζής - Θα το συνηθίσεις
Σταμάτης Γονίδης - Τι δεν έχω εγώ
Γιάννης Πλούταρχος - Αχ κορίτσι μου
Χρήστος Αντωνιάδης - Δεν είσαι εσύ
Βασίλης Καρράς - Ποια με καταράστηκε
Λευτέρης Πανταζής - Σε νοσταλγώ
Πάνος Κιάμος - Πως θα την βγάλω
Πάολα - Γίνε μαζί μου ένα
Παντελής Παντελίδης - Αν είσαι εκεί

 


Ιανουάριος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031EC