Ειδήσεις

Η Γ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων Επιμελητηρίων Κεντρικής Ελλάδας


Στην Λιβαδειά, συγκεντρώθηκαν, το διήμερο 16 και 17 Φεβρουαρίου, οι υπάλληλοι των Επιμελητηρίων της Στερεάς Ελλάδας και της Θεσσαλίας.

Συγκεκριμένα, το Επιμελητηριο Βοιωτίας είχε την τιμή και την χαρά να φιλοξενήσει την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Υπαλλήλων Επιμελητηρίων Κεντρικής Ελλάδας, όπου συζητήθηκαν θέματα, που άπτονται της λειτουργίας των επιμελητηρίων, ζητήματα, που απασχολούν τους εργαζόμενους ενώ κατατέθηκαν προβληματισμοί και απόψεις για την προοπτική και το μέλλον του επιμελητηριακού θεσμού.

Παράλληλα, με την συνεργασία της εταιρείας «Σ.Καραγιλάνης Ε.Π.Ε.» και με μεγάλη επιτυχία, διεξάχθηκε εκπαιδευτικό σεμινάριο, με θέμα την σύναψη δημόσιων συμβάσεων προμηθειών, σύμφωνα με τον Ν.4412/2016.

Τέλος, πραγματοποιήθηκε εορταστική εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, όπου και βραβεύτηκαν τα τέκνα των επιμελητηριακών υπαλλήλων, που εισήχθησαν στις σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Οι διήμερες αυτές εκδηλώσεις ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένες, καθώς πραγματοποιηθήκαν σε κλίμα ομόνοιας και συνεργασίας ενώ παραβρέθηκαν υπάλληλοι από όλα τα Επιμελητήρια της δύναμης του Συλλόγου.

Μετά το πέρας των εργασιών, η Πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων Επιμελητηρίων Κεντρικής Ελλάδας, κα Ελπίδα Παπαβασιλείου, αφού ευχαρίστησε το Επιμελητηριο Βοιωτίας για την φιλοξενία, δήλωσε, «Θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντική αυτή την συνάντηση, καθώς μας δόθηκε η ευκαιρία να συναντηθούμε και να ανταλλάξουμε απόψεις. Οι υπάλληλοι των επιμελητηρίων αποδεικνύουν καθημερινά, ότι ανταποκρίνονται με συνέπεια και εργατικότητα στα καθήκοντα τους, όμως η Πολιτεία πρέπει εκτός από νέες αρμοδιότητες να διαθέσει και το αντίστοιχο προσωπικό και τους αντίστοιχους πόρους. Επίσης, είναι σημαντικό να ολοκληρωθούν το ταχύτερο, οι απαραίτητες νομοθετικές ενέργειες, ώστε όλοι οι συνάδελφοι να εργάζονται υπό ενιαίο εργασιακό καθεστώς και με ίδιες εργασιακές σχέσεις».

Επίσης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας και Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, κ. Παναγιώτης Αγνιάδης, δήλωσε, «Η λειτουργία του επιμελητηριακού θεσμού, παρά τις αντιξοότητες, που πολλές φορές, θέτει το νομικό πλαίσιο είναι εξαιρετικά ικανοποιητική, καθώς καταφέρνει να διεκπεραιώνει όλες τις αρμοδιότητες, που του αναθέτει η Πολιτεία και να προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στην επιχειρηματικότητα. Καρδιά αυτής της αξιέπαινης λειτουργίας αποτελούν οι υπάλληλοι των Επιμελητηρίων, τους οποίους ευχαριστούμε και δηλώνουμε, ότι τόσο, ως Επιμελητηριο Βοιωτίας όσο και ως Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων θα στεκόμαστε αρωγοί στα δίκαια αιτήματα τους».

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τίμησε την Ολυμπιακή Ομάδα Αστρονομίας
Επόμενο άρθρο Το αναθεωρημένο πρότυπο ISO 9001:2015 και ο εσωτερικός επιθεωρητής