Ειδήσεις

Έκοψαν πίτα οι παλαίμαχοι του Δήμου Τεμπών


Σε γνωστή ταβερνα στην Ελάτεια οι παλαίμαχοι του Δήμου Τεμπών έκοψαν την Δευτέρα το βράδυ 11 Φεβρουαρίου την  πρωτοχρονιάτικη πίτα  και τίμησαν παλαιούς παίκτες και παράγοντες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πάρα πολλοί παλαίμαχοι παίκτες,ο πρόεδρος του ΣΕΠΝ Λάρισας Παλαιμάχων κ.Μανόλης Γαραζανάκης όπου και απεύθυνε και χαιρετισμό ,ακόμη παραβρεθηκαν  ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος ,ο αντιδήμαρχος κ.Βασίλης Ζάχος ,ο δημοτικός σύμβουλος κ.Γεώργιος Μανώλης και κ.Γεώργιος Κυρίτσης και ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ.Λάμπρος Ζάρρας.

Την πίτα ευλόγησε ο αρχιμανδρίτης ιερέας του χωριού  Πάτερ Πορφύριος .

Μετά την κοπή της πίτας ακολούθησαν μεζέδες και κρασί που βοήθησαν να «ανοίξουν» οι μνήμες και να βγουν οι θύμησες του ένδοξου παρελθόντος.

Παίκτες που στην εποχή της δράσης τους ήταν αντίπαλοι, τα τελευταία χρόνια είναι όλοι τους συμπαίκτες και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος αγαπημένοι και με πειράγματα συναντήθηκαν σε αυτή την όμορφη εκδήλωση,

Την έναρξη της εκδήλωσης πραγματοποίησε  ο  δραστήριος πρόεδρος τον παλαιμάχων  του Δήμου Τεμπών  κ.Μιχάλης Ρούπας όπου τόνισε μεταξύ των άλλων τα εξής
Εκ μέρος του Δ.Σ των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών  σας καλωσορίζω και σας ευχαριστώ για την σημερινή σας παρουσία. Μία παρουσία που μας τιμά ιδιαίτερα και μας συγκινεί. Θα ήθελα  να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Τεμπών κ.Κώστα Κολλάτο που ολα αυτά τα χρόνια ως Δημοτική Αρχή στηρίζει τον Σύλλογο παλαιμάχων και ειναι δίπλα σε οτι χρειαστήκαμε εως και σήμερα  .

Στον χαιρετισμό του ο κ.Κολλάτος ευχήθηκε καλή χρονιά στους παλαίμαχους ποδόσφαιριστες και δήλωσε :
Η αγάπη που έχετε για το αυτό το  άθλημα  που υπηρετήσαμε  όλα αυτα τα χρόνια το δείχνετε και σήμερα και είναι πολύ σημαντικό αυτό. Στόχος μας να  καταφέρουμε μέσα από αυτην την δραστηριότητα να δείξουμε κάποια πράγματα,όπως και είναι σημαντικό να φέρουμε κοντά μας ανθρώπους που αγάπησαν το ποδόσφαιρο.Συγχαρητήρια  στο ΔΣ του Συλλόγου παλαιμάχων που κατάφερε σε αυτά τα λίγα χρόνια να αναδείξει το έργο του και κυριως να τιμήσει ανθρώπους του ποδοσφαίρου  που πέρασαν ως παράγοντες η ως ποδοσφαιριστές .
Ως δημοτική αρχή και στα πλαίσια των δυνατοτήτων θα στηρίξουμε την προσπάθεια που κάνετε και  θα είμαστε δίπλα σας.

Στην εκδήλωση  τιμήθηκαν για την προσφορά τους  ως παράγοντες και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές οι : Επαμεινώνδας Κολλάτος ,Ιωάννης Σολωμός,Γεώργιος Μπάτζιος,Σπυρίδων Πετρωτός,Κώστας Δαρδιώτης,Αχιλλέας Σαίτης.

Ακολούθησε λαχειοφόρο με πλούσια δώρα για την ενίσχυση του σωματείου .
Τυχερός της χρονιάς  ο Θωμάς Σούρας.

Προηγούμενο άρθρο Τέλος Ιουνίου η εφαρμογή απόφασης για τα ταμειακά διαθέσιμα
Επόμενο άρθρο Χρήστος Κέλλας για μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες