Ειδήσεις

Ετήσιος χορός του Μορφωτικού Συλλόγου Ελάτειας


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ελάτειας το βράδυ Σάββατου 9 Φεβρουαρίου 2019 στην ταβέρνα (Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ) στην Ελάτεια.

Στην διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από το Διοικητικό Συμβούλιο του Μ.Ε.Σ. Ελάτειας με την ευλογία του Ιερέα του χωριού Πανοσιολογιώτατου Πορφύριου Γκόλαντα αλλά και η βράβευση των παιδιών του χωριού που πέρασαν σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.
Την φετινή χρονιά αποφασίσθηκε απο το ΔΣ να τιμηθούνε μόνο τα παιδιά που κατοικούν στο χωριό και αυτό για τους λόγους οτι τα προηγούμενα χρόνια δεν ηταν εφικτό το ΔΣ να γνωρίζει πολλά απο τα παιδιά που ηταν εκτός χωριού  .

Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ελάτειας  κ.Λάμπρος Ζάρρας ευχήθηκε στους προσκεκλημένους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση του Συλλόγου να έχουν μια καλή δημιουργική χρονιά με υγεία και κάθε προσωπική ευτυχία στα μέλη και φίλους του συλλόγου.Αναφέρθηκε για την έκδοση του λεύκωματος «Σήμερα Γάμος Γίνεται »όπως επίσης και για τις δράσεις του συλλόγου στο χωριό ,καθως ευχαρίστησε και τον κ.Αντώνη Δρακωτό καταστήματα «ΔΡΑΚΩΤΟΣ»για την στήριξη του στον σύλλογο .

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο αντιδήμαρχος  ο κ.Αστέριος Σαίτης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.Γ.Μανώλης,Ευθ.Μπουζέκης,Δημ.Μαιμάρης,Γεω.Ντόντος,ο πρόεδρος τοπικής κοινότητας Ιτέας κ.Γ.Βλαχοστέργιος ,πρόεδροι συλλόγων και φορέων της περιοχής .
Τυχερή του φλουριού η κα Αικατερίνη Χαιντούτη.
Ακολούθησε γλέντι μεχρι το πρωί με την ορχήστρα του Βαλάντη Δέλλιου .

Προηγούμενο άρθρο Επίσκεψη Λυκείου Γιάννουλης στη βουλή
Επόμενο άρθρο Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα: Η Λάρισα ανοίγει το δρόμο για τις άλλες πόλεις