Ειδήσεις

Ο Χρήστος Κέλλας σε εκδήλωση αγροτικού συνεταιρισμού



«
Πριν κάποια χρόνια, ο κ. Τσίπρας “σκαρφαλωμένος” στα τρακτέρ, έταζε στους αγρότες και τους κτηνοτρόφους τα πάντα, ενεχυριάζοντας την ψήφο τους. Μιλούσε για μείωση του κόστους παραγωγής, σβήσιμο χρεών, ενίσχυση του εισοδήματός τους.
Όταν ήρθε στην εξουσία, έφερε κατάργηση του αγροτικού πετρελαίου, κατασχέσεις λογαριασμών, κατακόρυφες αυξήσεις φόρων και ασφαλιστικών εισφορών, ανύπαρκτους ελέγχους στις εισαγωγές γάλακτος και κρέατος, αύξηση του κόστους παραγωγής.
Την ίδια στιγμή, μάλιστα, που οι αγρότες είναι στους δρόμους μετά την ληστρική επιδρομή στο εισόδημά τους, κάποιοι στην κυβέρνηση κωφεύουν και παραπέμπουν τα αιτήματά τους από υπουργείο σε υπουργείο,χωρίς να βρίσκεται λύση».
Χαρακτηριστικό απόσπασμα από τον χαιρετισμό που απηύθυνε ο αν. Τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλας, στη διάρκεια της ετήσιας εκδήλωσης του Αγροτικού Συνεταιρισμού Λαρισαίων Αγροτών, παρουσία, μεταξύ άλλων, του πρώην Γενικού Γραμματέα του Υπ.ΑΑΤ κ. Δημήτρη Μελά.
Ο Λαρισαίος πολιτικός ενθάρρυνε, στη συνέχεια, τον Πρόεδρο κ. Φώτη Παπαδόπουλο και τα μέλη του Δ.Σ, να προχωρήσουν στην υλοποίηση της συνεργασίας των 5 συνεταιρισμών για την εμπορία του βαμβακιού, «κίνηση ιδιαίτερα αισιόδοξη για το μέλλον του συνεταιριστικού κινήματος, που προάγει το προϊόν, αναδεικνύοντας τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του και την ορθή διαχείρηση», προσθέτοντας, «πως πρέπει να διερευνηθούν σε βάθος οι καταγγελίες των αγροτών σχετικά  με ύπαρξη καρτέλ με εναρμονισμένες πρακτικές στο βαμβάκι».
Κλείνοντας τον χαιρετισμό του, ο αν. Τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ,  ευχήθηκε «το 2019 να είναι η χρονιά της μεγάλης πολιτικής αλλαγής, που θα δώσει ώθηση στο τόπο και τον απαιτούμενο, πρωταγωνιστικό ρόλο, στον πρωτογενή τομέα».

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ήττα στην Πάτρα για τα κορίτσια του ΝΟΛ
Επόμενο άρθρο Πιστοί τίμησαν τη μνήμη του αγίου Χαραλάμπους