Απάντηση του Γραφείου Τύπου στην ανακοίνωση του κ. Ριζαριώτη


 Κατ’ αρχήν θα πρέπει να δηλώσουμε ότι συμμεριζόμαστε την αγανάκτηση του δημοσιογράφου και υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου Π. Ριζαριώτη για την ταλαιπωρία στην οποία υποβάλλονται, όχι μόνο οι ηλικιωμένοι, αλλά πολλές δεκάδες «εμποδιζόμενων πολιτών» στις σκάλες των ανισόπεδων διαβάσεων των σιδηροδρομικών γραμμών της Λάρισας. Αλήθεια όμως από πότε υπάρχουν οι περίφημες αυτές σκάλες και τι είχε γίνει από τις προηγούμενες δημοτικές αρχές για να εκλείψουν αυτά τα φαινόμενα;

  Για να το ξεκαθαρίσουμε λοιπόν, η παρούσα δημοτική αρχή με πρωτοβουλία του δημάρχου Κωνσταντίνου Τζανακούλη πίεσε  τον ΟΣΕ αφόρητα για την κατασκευή των ασανσέρ. Η ίδια  δημοτική αρχή ανέλαβε  -ως μη όφειλε – τη συντήρηση και την αποκατάσταση των ζημιών, σε βάρος των πολιτών της Λάρισας ενώ ανέλαβε  – ως μη όφειλε – να αναλάβει το κόστος που προκύπτει από τη δαπάνη πληρωμής των λογαριασμών του ηλεκτρικού ρεύματος.

Η «αγανάκτηση αυτή» κύριε Ριζαριώτη κινητοποίησε τη δυσκίνητη κατά τα άλλα διοίκηση του Οργανισμού. Και το συνεχές ενδιαφέρον της δημοτικής αρχής την οδηγεί στην αποκατάσταση των ζημιών κάθε φορά, αναλαμβάνοντας το συνεχώς αυξανόμενο κόστος. Έτσι, προκλήθηκε μια νέα αγανάκτηση, αυτή τη φορά εναντίων όσων καταστρέφουν τις υποδομές, υποβάλλοντας τους εμποδιζόμενους πολίτες σε διαρκή ταλαιπωρία. Αυτή την αγανάκτηση καλούμε να συμμεριστεί και ο φίλος δημοσιογράφος – υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος. Κι είμαστε σίγουροι πως θα το κάνει, εκτός κι αν αποσκοπεί μόνο στη συλλογή ψήφων (που δεν θέλουμε να το πιστέψουμε, ειδικά για το Π. Ριζαριώτη που έχει δώσει τα δείγματα του στην κοινωνία).

Προηγούμενο άρθρο Ο Κώστας Αγοραστός στην Αγορά της Λάρισας
Επόμενο άρθρο Γιορτάσθηκαν τα 80 χρόνια της ΔΕΥΑΛ