Ειδήσεις

Μουσική, χορός και φως στο Μουσικότροπο


Το Φεστιβάλ Μουσικότροπο, έχοντας την πρωτοτυπία ως οδηγό στις επιλογές του, δημιουργεί για πρώτη φορά αλληλεπιδράσεις με άλλες τέχνες, δίνοντας ένα ξεχωριστό χρώμα στις πολιτιστικές δραστηριότητες της πόλης μας.

 

Μετά την πρώτη λαμπερή του έναρξη το προηγούμενο Σάββατο, συνεχίζει την παρουσία του το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου,  φιλοξενώντας μια παράσταση που συνδυάζει τον χορό με τη μουσική και το φως!

 

“lapses of light” είναι ο τίτλος της παράστασης που θα απολαύσουμε το βράδυ του Σαββάτου με τη χορεύτρια Κωνσταντίνα Ευθυμιάδου και τον μουσικό Κώστα Μακρυγιαννάκη να έχουν τη σύλληψη της ιδέας.

 

Η χορεύτρια, με μουσική ειδικά γραμμένη γι’ αυτήν, εμφανίζεται και χάνεται σ’ ένα συνεχόμενο κυνηγητό του φωτός.

 

Ο Αλέξανδρος Σεϊταρίδης που έχει την επιμέλεια του φωτισμού, δημιουργεί μια μαγική ατμόσφαιρα, η οποία σε συνδυασμό με τη μουσική και τις χορευτικές κινήσεις, οδηγούν το θεατή σ’ ένα τοπίο μυστηρίου, άλλες φορές παιχνιδιάρικο, άλλες εσωστρεφή και άλλες εκστατικό!

 

Μια ασυνήθιστη παράσταση  που έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές, ενώ έχει παρουσιαστεί σε μεγάλα φεστιβάλ, καθώς και στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.

 

Αίθουσα Συναυλιών Δημοτικού Ωδείου Λάρισας

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

Ώρα 8.30 μ.μ.

Προηγούμενο άρθρο Έκοψε πίτα το ΚΑΠΗ Αιγάνης
Επόμενο άρθρο Μ.Χαρακόπουλος: Η ξεχασμένη Βόρειος Ήπειρος