Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος στο Σύλλογο Αιμοδοτών Φαλάνης

04 Φεβρουαρίου 2019

«Κάθε πράξη εθελοντισμού, που συνιστά έμπρακτη έκφραση αλληλεγγύης και φιλανθρωπίας στον δοκιμαζόμενο συνάνθρωπο είναι άξια επιδοκιμασίας. Τα συγχαρητήρια είναι πολλαπλάσια όταν πρόκειται για αιμοδότες, για όσους προσφέρουν αίμα ως δώρο ζωής σε όσους το έχουν ανάγκη». Τα παραπάνω τόνισε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, χαιρετίζοντας την εκδήλωση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Φαλάνης, κατά την οποία τιμήθηκαν όσοι διετέλεσαν πρόεδροι του Συλλόγου και όσοι εργάστηκαν για την διάδοση των αξιών του.

Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος, που κλήθηκε να επιδώσει αναμνηστική πλακέτα στην πρώην πρόεδρο κ. Αντιγόνη Αλατά, σημείωσε ότι «δυστυχώς η χώρα μας δεν είναι στους πρωταθλητές στην αιμοδοσία, αλλά κατατάσσεται στους ουραγούς. Γι αυτό και είναι άξια επαίνου κάθε τέτοια πρωτοβουλία που συμβάλει στην ευαισθητοποίηση της κοινωνίας».

Το στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που όπως είπε «παρακολουθεί τη δράση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Φαλάνης», συνεχάρη την πρόεδρο κ. Ειρήνη Μάνη, τον αντιπρόεδρο κ. Ειρηναίο Καρυώτη και όλα τα μέλη του ΔΣ και τους εθελοντές για το κοινωνικό τους έργο, ενώ ευχήθηκε «το 2019 να ακούμε όλο και λιγότερο τη δημοσιογραφική φράση-κλισέ για τον βαρύ φόρο αίματος στο Μολώχ της ασφάλτου. Καλή Χρονιά με υγεία, αισιοδοξία και προκοπή!».

 

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Εκτυπώστε το άρθρο Εκτυπώστε το άρθρο

 

<< Επιστροφή

Μιχάλης Παπαματθαίου - Σάββατο βγαίνω
Γιώργος Μαζωνάκης - Ένα θαύμα
Αντώνης Ρέμος - Δε θέλω να μ΄ αγαπάς
Πάνος Κιάμος - Δύσκολα βράδια
Βασίλης Καρράς - Όπως παλιά
Πέγκυ Ζήνα - Με την πλάτη στον τοίχο
Νότης Σφακιανάκης - Ένα με τη νύχτα
Γιάννης Πλούταρχος - Σε τέσσερις τοίχους
Άρης Καμπάνος - Μη ρωτάς
Νίνο - Ακόμα σε ζητώ

 


Φεβρουάριος 2019
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728EC