Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος στο Σύλλογο Αιμοδοτών Φαλάνης

04 Φεβρουαρίου 2019

«Κάθε πράξη εθελοντισμού, που συνιστά έμπρακτη έκφραση αλληλεγγύης και φιλανθρωπίας στον δοκιμαζόμενο συνάνθρωπο είναι άξια επιδοκιμασίας. Τα συγχαρητήρια είναι πολλαπλάσια όταν πρόκειται για αιμοδότες, για όσους προσφέρουν αίμα ως δώρο ζωής σε όσους το έχουν ανάγκη». Τα παραπάνω τόνισε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, χαιρετίζοντας την εκδήλωση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Φαλάνης, κατά την οποία τιμήθηκαν όσοι διετέλεσαν πρόεδροι του Συλλόγου και όσοι εργάστηκαν για την διάδοση των αξιών του.

Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος, που κλήθηκε να επιδώσει αναμνηστική πλακέτα στην πρώην πρόεδρο κ. Αντιγόνη Αλατά, σημείωσε ότι «δυστυχώς η χώρα μας δεν είναι στους πρωταθλητές στην αιμοδοσία, αλλά κατατάσσεται στους ουραγούς. Γι αυτό και είναι άξια επαίνου κάθε τέτοια πρωτοβουλία που συμβάλει στην ευαισθητοποίηση της κοινωνίας».

Το στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που όπως είπε «παρακολουθεί τη δράση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Φαλάνης», συνεχάρη την πρόεδρο κ. Ειρήνη Μάνη, τον αντιπρόεδρο κ. Ειρηναίο Καρυώτη και όλα τα μέλη του ΔΣ και τους εθελοντές για το κοινωνικό τους έργο, ενώ ευχήθηκε «το 2019 να ακούμε όλο και λιγότερο τη δημοσιογραφική φράση-κλισέ για τον βαρύ φόρο αίματος στο Μολώχ της ασφάλτου. Καλή Χρονιά με υγεία, αισιοδοξία και προκοπή!».

 

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Εκτυπώστε το άρθρο Εκτυπώστε το άρθρο

 

<< Επιστροφή

Δημήτρης Μητροπάνος - Ποιος φταίει μη ρωτάς
Πασχάλης Τερζής - Θα το συνηθίσεις
Σταμάτης Γονίδης - Τι δεν έχω εγώ
Γιάννης Πλούταρχος - Αχ κορίτσι μου
Χρήστος Αντωνιάδης - Δεν είσαι εσύ
Βασίλης Καρράς - Ποια με καταράστηκε
Λευτέρης Πανταζής - Σε νοσταλγώ
Πάνος Κιάμος - Πως θα την βγάλω
Πάολα - Γίνε μαζί μου ένα
Παντελής Παντελίδης - Αν είσαι εκεί

 


Ιούλιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031EC