Ειδήσεις

Η εστίαση στην φωτογραφία – Δωρεάν σεμινάριο στο Μύλο του Παππά


Στο πλαίσιο των εβδομαδιαίων συναντήσεων, η Φωτογραφική Ομάδα fplus, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων διοργανώνει το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 19:00, στον Μύλο του Παππά (κεντρικό κτήριο – 1ος όροφος), φωτογραφικό σεμινάριο με τίτλο “Η εστίαση στην φωτογραφία” με εισηγήτρια την Ράνια Ζαννιά.

Το σεμινάριο αναφέρεται στο βασικό για τη φωτογραφία θέμα της εστίασης. Θα γίνει αναφορά στους παράγοντες και τα μέρη του φωτογραφικού εξοπλισμού που την επηρεάζουν, τους τρόπους εστίασης και την εφαρμογή τους, καθώς επίσης και την υπερεστιακή φωτογραφία και πώς την επιτυγχάνουμε.

Είσοδος ελεύθερη
Ώρα έναρξης 19.00

Η Ράνια Ζαννιά γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Ασχολείται ερασιτεχνικά με τη φωτογραφία από το 2007. Παρακολούθησε μαθήματα φωτογραφίας στα Εργαστήρια Τέχνης Κορυδαλλού. Από το 2014 είναι μέλος της φωτογραφικής ομάδας fplus και συντάκτης στο διαδικτυακό φωτογραφικό περιοδικό fmag. Παρουσίασε τη φωτογραφική της δουλειά σε ομαδικές εκθέσεις με τα Εργαστήρια Τέχνης Κορυδαλλού και τη φωτογραφική ομάδα fplus.

Προηγούμενο άρθρο Αρχίζει το Μουσικότροπο στη Λάρισα
Επόμενο άρθρο Επίσκεψη Θεσσαλών Επιχειρηματιών στις Βρυξέλλες