Ειδήσεις

Πανελλήνια κινητοποίηση των τραυματιοφορέων


Σας ενημερώνουμε ότι οι τραυματιοφορείς της Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας στηρίζουμε την Πανελλήνια κινητοποίηση των τραυματιοφορέων που γίνεται σε όλη την Ελλάδα που κύρηξε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Τραυματιοφορέων για σήμερα.10 π.μ. εώς 3.00 μ.μ.

Επανειλημένως ζητήσαμε από τον Υπουργό Υγέιας την έκδοση Ερμηνευτικής Εγκυκλιου για διευκρινήσεις με τους δικαιούζους συναδέλφους της Ειδικής άδειας των 10 ημερών κατ΄έτος.
Η έκδοση της Εγκυκλίου καθυστερεί και οι Διοικήσεις των Νοσοκομείων κάνουν αυθαίρετες ερμηνείες στα πλαίσια του περιορισμού για να κρύψουν τις ελλείψεις.
Σήμερα κιόλας θα ζητήσουμε συνάντηση με την διοίκηση του νοσοκομείου αλλά και θα κάνουμε παράσταση διαμαρτυρίας στην ΥΠΕ Θεσσαλίας για να γνωστοποιήσουμε το θέμα αλλά και για τις βασικές ελλείψεις που συνχίζονται στον χώρο μας. Ακόμα και σήμερα οι εφημερίες βγαίνουν με 4 μεταφορείς ασθενών το πολύ ενώ στα χειρουργεία έχει μειωθεί κατά 1/3 η δύναμη.
Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους. Χρήματα υπάρχουν και μοιράζουν . Να δώσουν κι εκεί που πρέπει και κατά προτεραιότητα. Τόσο απλό!!!
Προηγούμενο άρθρο Κάλεσμα Μπλόκου Νίκαιας
Επόμενο άρθρο Αρχίζει το Μουσικότροπο στη Λάρισα