Ειδήσεις

Εναλλαγή στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι εντός των προσεχών ημερών θα πραγματοποιηθεί εναλλαγή στην περιφερειακή παράταξη «Οικολογική Θεσσαλία» όπου θα αντικατασταθεί ο επικεφαλής Νίκος Πουτσιάκας από τον πρώτο επιλαχόντα περιφερειακό σύμβουλο και υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Λάρισας στις τελευταίες εκλογές, Νίκο Σαμαρά.

Η εναλλαγή προβλεπόταν να γίνει σε προγενέστερο χρόνο, αλλά παρατάθηκε λόγω ακαδημαϊκών υποχρεώσεων του Νίκου Σαμαρά.

Με αφορμή την επικείμενη εναλλαγή ο Νίκος Πουτσιάκας δήλωσε: Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους και όλες όσοι συνέβαλαν, σε κάθε στάδιο, στο να εκπροσωπήσω την «Οικολογική Θεσσαλία» στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Τα τεσσεράμισι περίπου χρόνια που συμμετείχα στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας, προσπάθησα να ανταποκριθώ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στα ζητήματα της Περιφέρειάς μας και να εκπροσωπήσω επάξια όσους/ες μας τίμησαν με τη ψήφο τους.

Η «Οικολογική Θεσσαλία» ήταν, σχεδόν, παντού παρούσα και ο αγώνας που διεξήχθη ήταν σκληρός και έντιμος και με θετική, πιστεύουμε, συμβολή.

Κινηθήκαμε με πνεύμα καλοπροαίρετο και εποικοδομητικό και κριτική στάση όπου απαιτούνταν και θεωρούμε ότι βάλαμε το δικό μας λιθαράκι με τρόπο θετικό στη βελτίωση της Θεσσαλίας.

Η «Οικολογική Θεσσαλία» θα γνωστοποιήσει σύντομα για τις αποφάσεις της για την πορεία της κατά την επόμενη περίοδο.

Προηγούμενο άρθρο Ημερίδα Ελληνικής Σποροπαραγωγής και Αγροτικής Οικονομίας
Επόμενο άρθρο Συνάντηση ΥΠΑΑΤ με τον συνεταιρισμό «Θεσγάλα»