Ειδήσεις

«The Medical Project»: Η νέα τάση για την υγεία και την ασφαλή άθληση


 

 

Από το ξεκίνημα της τρέχουσας εβδομάδας άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό, το Κέντρο Πολλαπλών Δράσεων Υγείας «The Medical Project», το οποίο βρίσκεται στη διασταύρωση λεωφόρου Κ.Καραμανλή (παλαιά Εθνική οδός) και Σαμουηλίδου, στη Λάρισα.

Πρόκειται για μια δομή μοναδική για όλη την Ελλάδα, καθώς με χρήση υψηλής τεχνολογίας και άρτια επιστημονική υποστήριξη, εξασφαλίζει και εγγυάται τις πλέον αξιόπιστες και ασφαλείς διαδικασίες πρόληψης, αξιολόγησης, επανεκπαίδευσης και αποθεραπείας, προς όλες τις πληθυσμιακές ομάδες.

Στόχος του κέντρου είναι συνολικά η βελτίωση της ποιότητας ζωής των επισκεπτών, μέσα από την προοπτική εξέλιξης της κινητικής τους υγείας, όπως ακριβώς το οραματίστηκαν οι καταξιωμένοι εμπνευστές και δημιουργοί του Γιώργος Μπασδέκης (χειρουργός ορθοπεδικός), Κώστας Καλαμπάκας (φυσικοθεραπευτής) και Δημήτρης Καραγιάννης (φαρμακοποιός).

Τομείς όπως

  • η Εργομετρική και Εμβιομηχανική Ανάλυση στην ολοκληρωμένη μορφή τους, με δυνατότητα μετακίνησης και πλήρους ανάπτυξης υπερσύγχρονου εργαστηρίου στον χώρο δράσης αθλητών και ομάδων (on field), σε οποιοδήποτε μέρος της χώρας!
  • η Κρυοθεραπεία ολόκληρου του σώματος σε κρυοδωμάτιο,
  • η συνδυαστική χαλάρωση-αποθεραπεία με πλήθος παράλληλων δράσεων (Recovery Lounge),
  • η ακριβής μυοσκελετική αξιολόγηση (TMG)
  • η αθλητική διατροφή και διαιτολογία (Sports Nutrition)
  • η εκπόνηση του προγράμματος «The Young Project», που σχετίζεται με την πορεία ανάπτυξης παιδιών και εφήβων,
  • η ενίσχυση των υγειών προϋποθέσεων φυσικής ευεξίας και ομορφιάς

και κυρίως, ο συνδυασμός όλων αυτών σε έναν χώρο, συνθέτουν την  πλέον σύγχρονη εξέλιξη στα επίπεδα της πρόληψης σε υγιή πληθυσμό, αποθεραπείας και βελτίωσης σε αθλητικό ή αθλούμενο πληθυσμό και θεραπείας σε ασθενείς, καλύπτοντας όλες τις σύγχρονες καθημερινές απαιτήσεις, σε όλες τις ηλικίες και για όλο το εύρος των δραστηριοτήτων.

Η συνύπαρξη αυστηρά επιλεγμένου επιστημονικού προσωπικού με τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό, προσφέρει τεκμηριωμένες αναλύσεις αλλά και προτεινόμενες λύσεις, που είναι απολύτως προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις και τις ανάγκες του καθενός ξεχωριστά, ώστε να αποτελούν και πολύτιμο εργαλείο στα χέρια όλων των επαγγελματιών υγείας και άθλησης.

Το Κέντρο Πολλαπλών Δράσεων Υγείας «The Medical Project» είναι πλέον ένα γεγονός για τη Λάρισα και όλη την Ελλάδα κι έρχεται για να αποδείξει πως η συνάντηση του παρόντος με την ιατρική του μέλλοντος είναι όχι απλά εφικτή, αλλά αποτελεί ήδη μια πραγματικότητα!

Λάρισα 30/01/2019

THE MEDICAL PROJECT

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο ΕΚΝΛ για τους συμβασιούχους στα Δασαρχεία
Επόμενο άρθρο Δήλωση του Προέδρου του ΣΘΕΒ για την αύξηση του κατώτατου μισθού