Ειδήσεις

Μ. Χαρακόπουλος “Πολιτικά ρετάλια” δίνουν φιλί ζωής στην εθνικά επιζήμια Κυβέρνηση


Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, για την διάλυση του κυβερνητικού σχηματισμού και την έναρξη της συζήτησης παροχής ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Τα όσα τραγελαφικά παρακολουθούμε αυτές τις ημέρες είναι πρωτοφανή στα πολιτικά χρονικά της χώρας. Η κυβέρνηση των δημαγωγών, που για 4 ολόκληρα χρόνια ταλαιπωρεί αυτόν τον τόπο με την ανευθυνότητα και την ανικανότητά της, οδηγεί την πολιτική ζωή στην κατάπτωση και στον ευτελισμό.

Με αποκλειστικό στόχο την παραμονή τους στην καρέκλα της εξουσίας έστω και για λίγους μήνες, οι κυβερνητικοί συνεταίροι δεν δίστασαν να προχωρήσουν σε σικέ διαζύγιο.Πρόθεσή τους η παραπλάνηση των όσων δεν έχουν αντιληφθεί ακόμη τον αμοραλισμό και την εξουσιολαγνεία τους.

Ενόψει της ψήφισης της κατάπτυστης συμφωνίας των Πρεσπών, με την οποία παραχωρούνται η ταυτότητα και η ιστορία της Μακεδονίας μας, Τσίπρας και Καμμένος παίζουν ένα κακόγουστο θέατρο.

Ο αρχηγός των ΑΝΕΛ ενδύεται τώρα τη στολή του Μακεδονομάχου, ενώ το κόμμα του “δανείζει” τον απαιτούμενο αριθμό βουλευτών που, με άλλους προθύμους εκ δεξιών και αριστερών, θα δώσουν το φιλί της ζωής στην μειοψηφική και εθνικά επιζήμια κυβέρνηση.

Είναι προφανές ότι όλ’ αυτά τα μαγειρέματα όζουν έντονα, δημιουργώντας υπόνοιες πολιτικής συναλλαγής, καταρρακώνοντας την όποια αξιοπιστία της πολιτικής.

Ό,τι, όμως, κι αν σκαρώσουν οι “σαλταδόροι της εξουσίας”, όποια κυβέρνηση με μπαλώματα κι αν παρουσιάσουν, υιοθετώντας διάφορα πολιτικά ρετάλια, γνωρίζουν ότι είναι θλιβερή μειοψηφία στην ελληνική κοινωνία. Σύντομα θα έλθει η σκληρή απάντηση του λαού, που τώρα αγνοούν και εμπαίζουν, και τότε ο κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του! Οι μέρες της κυβέρνησης-κουρελού είναι μετρημένες».

Προηγούμενο άρθρο Ρένα Καραλαριώτου: Το ΤΕΙ Θεσσαλίας δεν μπορεί να καταλήξει «Πάρκο των Ευχών»
Επόμενο άρθρο Ο Χρήστος Κέλλας στην τελετή βράβευσης των Αθλητών