Ειδήσεις

Ο Βουλευτής Μ. Χαρακόπουλος στην Αγιά


Είναι πλέον εμφανές ότι αποτελεί συνειδητή επιλογή της κυβέρνησης να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές εν μέσω ενός κλίματος σκανδαλολογίας». Τα παραπάνω τόνισε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος στην Αγιά, συνομιλώντας με στελέχη και φίλους της παράταξης.

Το στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημείωσε ότι «μετά από τέσσερα χρόνια στην κυβέρνηση οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν έχουν ένα θετικό επίτευγμα για να ζητήσουν την ψήφο των πολιτών. Κι έτσι καταφεύγουν στην προσπάθεια σπίλωσης των πολιτικών τους αντιπάλων. Επενδύοντας στη σκανδαλολογία ευελπιστούν ότι με αυτόν τον τρόπο θα επισκιασθούν και οι αρνητικές εντυπώσεις από την επονείδιστη συμφωνία των Πρεσπών. Δυστυχώς, δεν ορρωδούν προ ουδενός! Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων καταγγέλλει την κυβέρνηση για θεσμική εκτροπή, ενώ ο υπουργός κ. Πολάκης συνεχίζει ακάθεκτος να διαπομπεύει δικαστικούς λειτουργούς. Αυτά είναι πρωτόγνωρα σε ευνομούμενη ευρωπαϊκή χώρα!».

Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος επισήμανε ότι «η υπόθεση Novartis είναι οικονομικό σκάνδαλο παγκόσμιων διαστάσεων με εμπλοκή γιατρών σε πολλές χώρες. Πουθενά δεν έχουν ενοχοποιηθεί πολιτικά πρόσωπα. Βεβαίως, αν υπάρχουν στοιχεία κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου. Ωστόσο, όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας με προστατευόμενους μάρτυρες που μετατρέπονται σε κατηγορούμενους γιατί -όπως καταγγέλλουν- δεν δέχθηκαν να καταθέσουν εναντίον πολιτικών, δημιουργεί εύλογα την εντύπωση ότι πρόκειται για σκευωρία. Τίποτα από αυτά, όμως, δεν θα αποτρέψει την επικείμενη δεινή ήττα της ετερόκλητης κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Το 2019 θα είναι χρόνια πολιτικής αλλαγής, χρονιά μιας νέας αρχής για την πατρίδα μας».

Προηγούμενο άρθρο Κλειστά τα σχολεία και αύριο σε Αιγάνη -Αμπελάκια-και Καλλιπεύκη
Επόμενο άρθρο Ανοιχτή επιστολή στην κυβέρνηση για το πετρέλαιο