Ειδήσεις

Η Πνευμονολογική Κλινική φιλοξενεί την Φωτεινή Βελεσιώτου


Την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου στις 7μμ στο κεντρικό αμφιθέατρο του Τμήματος  Ιατρικής «Ιπποκράτης» στο Μεζούρλο, η Πνευμονολογική Κλινική του  Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε συνεργασία με τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα  «Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας» και «Άσκηση, Εργοσπιρομετρία και  Αποκατάσταση» και το Μουσικό Γυμνάσιο και Λύκειο Λάρισας οργανώνουν  εκδήλωση σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα
Συζήτηση όλων με θέμα: «Όταν η Ιατρική συναντά τη μουσική»
•    Συντονίζουν οι καθηγητές Πνευμονολογίας κ. ΚΙ Γουργουλιάνης, κα Ζωή  Δανιήλ και ο κ. Σωτήρης Αναγνωστόπουλος Διευθυντής του Μουσικού  Σχολείου.
•    Μουσικό Πρόγραμμα με την Big Band  του Μουσικού Σχολειού Λάρισας.   Λειτουργεί από το  έτος 2004 υπό την διεύθυνση του καθηγητή Νίκου  Βασιλάκη  με σκοπό τη διδασκαλία και την εφαρμογή στην πράξη  της  πολυφωνίας και αρμονίας από ένα σύνολο μουσικών οργάνων, τη σύμπραξη   των μαθητών διαφόρων ηλικιών ως μια ομάδα, την ερμηνεία  την εκτέλεση  και τον αυτοσχεδιασμό στη μουσική. Η Big Band θα ερμηνεύσει   ρεπερτόριο ελλήνων και ξένων συνθετών από την έντεχνη,  τζαζ, ποπ  και  σύγχρονη μουσική σκηνή γεμάτο χρώματα και συγκινήσεις.
•    Μουσικό Πρόγραμμα με την Φωτεινή Βελεσιώτου με την συμμετοχή των  Σωτήρη Μπαλλά (τραγούδι-κιθάρα), και Γιώργο Καραμφίλλη (Μπουζούκι),  και Θοδωρή Ρεπανά (Σαξόφωνο)
Η Φωτεινή Βελεσιώτου, είναι ερμηνεύτρια που εργάστηκε για πολλές  δεκαετίες ως δασκάλα Δημοτικών Σχολείων.
Ο Σωτήρης Μπαλλάς γεννήθηκε στα Τρίκαλα και σπούδασε στη Θεσσαλονίκη  Δασολογία.
Ο Γιώργος Καραμφίλλης είναι εκπαιδευτικός στο Μουσικό Τμήμα του  Πανεπιστημίου Μακεδονίας.
Ο Θοδωρής Ρεπανάς είναι φοιτητής Ιατρικής.

Η εκδήλωση θα είναι ανοικτή για ολόκληρη την πανεπιστημιακή κοινότητα.

Προηγούμενο άρθρο Σύλληψη φυγόποινου στη Λάρισα
Επόμενο άρθρο Συνάντηση Περιφερειάρχη Θεσσαλίας με εκπροσώπους της ΕΠΣΛ