Ειδήσεις

Διαμαρτυρία στην Περιφερειακή Δ/νση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας


 Παράσταση διαμαρτυρίας στην Περιφερειακή Δ/νση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας , την Πέμπτη   20  Δεκεμβρίου  2018 και ώρα 2 μ.μ.

Με αίτημα αιχμής τους μαζικούς διορισμούς μόνιμων εκπαιδευτικών  προχωράμε σε παράσταση διαμαρτυρίας στην Περιφερειακή Δ/νση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας , την Πέμπτη   20  Δεκεμβρίου  2018 και ώρα 2 μ.μ. 

Παλεύουμε για:

  • Για την άμεση πραγματοποίηση όλων των διορισμών μόνιμων εκπαιδευτικών που έχει ανάγκη η εκπαίδευση, με βάση τις θέσεις του συνδικαλιστικού κινήματος και με κυρίαρχο κριτήριο την προϋπηρεσία.
  • Κάθε δε συζήτηση για «οροφή» στην προσμέτρηση της προϋπηρεσίας θα μας βρει απέναντι. Η προσμέτρηση του συνόλου της προϋπηρεσίας, είναι για τον Κλάδο μας . αδιαπραγμάτευτη.

Δε θα επιτρέψουμε την αλληλοσφαγή των συναδέλφων μας για μια θέση στους ελάχιστους διορισμούς που έχει αναγγείλει η κυβέρνηση (όταν και αν αυτοί πραγματοποιηθούν, και εφόσον δεν αποτελούν για ακόμη μία φορά επικοινωνιακή εξαγγελία σε βάθος τριετίας). Πολύ δε περισσότερο, δε θα επιτρέψουμε να βρεθούν στην ανεργία χιλιάδες συνάδελφοί μας, καθώς οι ελάχιστες συνταξιοδοτήσεις των τελευταίων ετών, οι αντιεκπαιδευτικές αναδιαρθρώσεις και πολιτικές στη δημόσια εκπαίδευση, διαχρονικά, είχαν και έχουν ως στόχευση την εξοικονόμηση προσωπικού.

 

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

 

Ο  Πρόεδρος                                                                                      Η Γεν. Γραμματέας

 

ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                                                         ΛΟΥΤΣΟΥ ΖΑΦΕΙΡΙΑ

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Νέος εξοπλισμός για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο
Επόμενο άρθρο Οι καλικάντζαροι στο xόριππο!