Ειδήσεις

Τρόφιμα απο τον Δήμο Τεμπών


Μέσα σε κλίμα ανθρώπινης αλληλεγγύης, αλληλοβοήθειας και αλληλοϋποστήριξης ξεκίνησε η διανομή τροφίμων για τις ημέρες των Χριστουγέννων  στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του  Δήμου Τεμπών καθως και του πρόγραμματος ΤΕΒΑ στο Δ.Τεμπών την Τετάρτη και την Πέμπτη 12 &13 Δεκεμβρίου.

Ζυμαρικά, λάδι, γάλα, ζάχαρη, όσπρια, τρόφιμα μακράς διαρκείας, γαλακτομικα είδη, κρέας παρέλαβαν 337 δικαιούχοι συμπολίτες  μας και στις τέσσερις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Τεμπών , προκειμένου να μπορέσουν να γιορτάσουν με αξιοπρέπεια τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Για τις ημερες των γιορτών προχωρήσαμε και σε διανομή τροφίμων στις 80 άπορες οικογένειες  δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Σε δήλωση του ο πρόεδρος του κοινωνικού παντοπωλείου κ.Λάμπρος Ζάρρας  αναφέρθηκε :
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τεμπών στοχεύει στην κοινωνική προστασία και μέριμνα των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού που πλήττονται από τις συνέπειες της μεγάλης οικονομικής και κοινωνικής κρίσης.
Ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων  το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τεμπών βρίσκεται δίπλα σε ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη και χρειάζονται την στήριξη της πολιτείας .
Από την πρώτη στιγμή ο θεσμός του «Κοινωνικού Παντοπωλείου» βρήκε αποδέκτες και αρωγούς ευαισθητοποιημένους δημότες,συλλόγους και επιχειρήσεις από τον τόπο μας και τους ευχαριστούμε για την υποστήριξη τους.

Οι μέρες των Χριστουγέννων δεν είναι απλά μια εποχή είναι ένα συναίσθημα, ένα συναίσθημα παιδικό, αθώο, γεμάτο αγάπη, προσφορά και αλληλεγγύη.Ας τις δούμε λοιπόν σαν ευκαιρία να ομορφύνουμε λίγο την καθημερινότητα και να δώσουμε μια νότα χαράς σε αυτές τις οικογένειες μας που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας.

Καλές γιορτές και καλα Χριστούγεννα σε όλους μας .

Προηγούμενο άρθρο Εξιχνιάστηκε ληστεία στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας
Επόμενο άρθρο Κ. Αγοραστός: «Όσο ισχυρότερες οι Περιφέρειες, τόσο ισχυρότερος ο πολίτης»