Ειδήσεις

Συνεχίζονται οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Τεμπών


Με την υποστήριξη Συνεχίζονται οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Τεμπών

Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα:

Σήμερα  Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου στην κεντρική πλατεία του Πυργετού όπου στις 07:30 μμ θα πραγματοποιηθεί το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου υπό τους ήχους της φιλαρμονικής του Δ. Τεμπών –

Οι εκδηλώσεις στον Πυργετό θα ξεκινήσουν από τις 05:30 το απόγευμα σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Πυργετού -τον  Σύλλογο Γυναικών Πυργετού  και τον Πολιτιστικό Σύλλογο του χωριού  μα μοντέρνους χορούς ,χορωδία ,χριστουγεννιάτικες κατασκευές και πολλές εκπλήξεις .

Την ίδια μέρα Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου στις 18:00 θα ανάψει το δέντρο και η τοπική κοινότητα Αιγάνης , ενώ θα μοιραστούν παραδοσιακά εδέσματα και ζεστό κρασί . 

Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 το απόγευμα  στο Συκούριο στην πλατεία (Ρήγα Φεραίου ) μπροστά απο την Μουσική Σχολή  υπό τους ήχους της φιλαρμονικής του Δ. Τεμπών θα πραγματοποιηθεί το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου .
Τον χαρμόσυνο τόνο των Χριστουγέννων θα δώσει η μουσική Σχολή του Δήμου Τεμπών λίγο νωρίτερα  στις 16:00 μμ  στην αίθουσα του δημοτικού σχολείου.

Την ίδια ημέρα και ώρα 19:00 ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Όσσας θα πραγματοποιήσει το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία του χωριού ,ενώ θα μοιραστούν παραδοσιακά εδέσματα .

Το πρόγραμμα συνεχίζεται την ίδια ημέρα  στην Τοπική κοινότητα Ελάτειας  και ώρα 19:30όπου μικροί και μεγάλοι θα ανάψουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο  και ο Μορφωτικός σύλλογος του χωριού θα προσφέρει ζεστούς λουκουμάδες μελομακάρονα κουραμπιέδες αναψυκτικά καθώς και ο Άγιος Βασίλης θα προσφέρει δώρα για τους μικρούς μας φίλους Οι εκδηλώσεις στην Ελάτεια θα ξεκινήσουν απο τις 17:00 με διάφορες δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους .

Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου  και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην ιστορική κοινότητα Αμπελακίων με χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τους μαθητές του παραρτήματος της μουσικής σχολής καθώς και της φιλαρμονικής του Δ. Τεμπών. Τον χαρμόσυνο τόνο των Χριστουγέννων θα δώσει η μουσική Σχολή του Δήμου Τεμπών λίγο νωρίτερα  στις 16:00 μμ  στην αίθουσα του δημοτικού σχολείου.

 

Επίσης την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, θα ανάψει  το Δέντρο στην πλατεία της Ραψάνης,  ενώ θα έχει προηγηθεί η καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο σπίτι του Συλλόγου Γυναικών Ραψάνης. 


Την ίδια ημέρα Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στην Τοπική κοινότητα Γόννων 

στις 07:00 το απόγευμα θα ανάψει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία του χωριού με την συνοδεία της φιλαρμονικής του Δ. Τεμπών και με χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την χορωδία Γόννων ,ταυτόχρονα εκείνη την ημέρα το Λαογραφικό Μουσείο -Πολιτιστικός Σύλλογο Γόννων σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών Γόννων και τον Σύλλογο Αντιγονίδες θα προσφέρουν διαφορά γλυκίσματα και πολλές εκπλήξεις στους μικρούς μας  φίλους .


Την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου στις 07:00 το απόγευμα  στο Μακρυχώρι στην έδρα του δήμου  θα πραγματοποιηθεί το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη πλατεία του χωριού υπό τους ήχους της φιλαρμονικής του Δ.Τεμπών,παραδοσιακά κάλαντα απο όλη την Ελλάδα,χριστουγεννιάτικο δρώμενο Κόλιαντα &Μέλιαντα ,χριστουγεννιάτικες κατασκευές ,Zumba kids. 

 

Ανάλογες εκδηλώσεις θα υπάρξουν και σε άλλες τοπικές κοινότητες του Δ. Τεμπών.

Προηγούμενο άρθρο Επίσκεψη του νέου Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλίας στον Περιφερειάρχη
Επόμενο άρθρο Συνεχίζεται η πρωτοβουλία του ΣΕΒ για τη στήριξη της περιφερειακής ανάπτυξης.