Ειδήσεις

Σπιτάκι Ενεργών Πολιτών στο Πάρκο των Ευχών στη Λάρισα


Οι γιορτές των Χριστουγέννων πλησιάζουν και ήδη η πόλη μας έχει ντυθεί στα γιορτινά της! Έλατα, καραβάκια, φάτνες, χιλιάδες λαμπιόνια, μουσικές, εορταστικές εκδηλώσεις δημιουργούν μια γιορτινή ατμόσφαιρα, για να ξεφύγει το μυαλό μας, έστω και για λίγο από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και την κατάθλιψη της κρίσης…
Όμως, για να μπορέσουμε ΟΛΟΙ να περάσουμε γιορτινά αυτές τις άγιες μέρες, δεν πρέπει να ξεχνάμε τους πιο ανήμπορους συμπολίτες μας και να τους βοηθήσουμε να αισθανθούν κι αυτοί, ότι δεν είναι μόνοι.
Οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας, στην καθημερινή τους προσπάθεια να απαλύνουν τον ανθρώπινο πόνο με όλες τις πολυποίκιλες δράσεις τους, δεν μπορούσαν να λείπουν αυτές τις μέρες της γιορτής και της χαράς! Συμμετέχουν δημιουργικά στο φαντασμαγορικό Πάρκο των Ευχών στο Αλκαζάρ, με το ξύλινο σπιτάκι που τους παραχώρησε ευγενικά ο Δήμος Λαρισαίων, όπου από την Παρασκευή 14 ως την Παρασκευή 21 Δεκέμβρη, θα διαθέτουν καλαίσθητα χειροποίητα χριστουγεννιάτικα στολίδια. Προσοχή, δεν είναι απλά στολίδια, είναι «στολίδια ψυχής», γιατί φτιάχτηκαν από τα άξια χέρια των εθελοντών μας με πολλή αγάπη και μεράκι, αλλά και γιατί το αντίτιμο που θα δώσουν όσοι θελήσουν να τα αποκτήσουν, θα βοηθήσει τις άπορες οικογένειες που υποστηρίζουν οι Ενεργοί Πολίτες, ώστε να κάνουν κι αυτές Καλά Χριστούγεννα! Στο σπιτάκι των Εν.Πο.Λ. θα διατίθεται και ζεστό αρωματικό κρασί για να ευφράνει τις καρδιές μας, αλλά και να μας ζεστάνει.
Σας περιμένουμε για να κάνουμε μαζί τις ευχές μας, πράξεις !!!

Προηγούμενο άρθρο Εκδήλωση διοργανώνει ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ελάτειας
Επόμενο άρθρο Συνεχίζονται τα μαθήματα του Φροντιστηρίου Κατηχητών της Ιεράς Μητροπόλης