Ειδήσεις

Εγκαινιάστηκαν σήμερα το πρωί τα νέα γραφεία του Συλλόγου Γυναικών Πυργετού.


Εγκαινιάστηκαν σήμερα το πρωί τα νέα γραφεία του Συλλόγου Γυναικών Πυργετού.

Τα εγκαίνια τέλεσε ο ιερέας του χωριού πατέρας Αλέξανδρος Ρούσος παρουσία του Δημάρχου Τεμπών κ.Κώστα Κολλάτου ,του προέδρου τοπικής κοινότητας κ.Αθανάσιο Λαίνα, πολλών μελών του συλλόγου , εκπροσώπων συλλόγων, φορέων και κατοίκων της τοπικής κοινότητας του Πυργετού.

Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών κα Βάγια Βασιλείου όπου ευχαρίστησε τον Δήμο Τεμπών και την τοπική κοινότητα Πυργετού για την στήριξη στον σύλλογο καθως αναφέρθηκε και στους χορηγούς που ειναι δίπλα στον σύλλογο γυναικών .

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Τεμπών αναφέρθηκε :

Ενα νέο ξεκίνημα για τον δραστήριο σύλλογο Γυναικών Πυργετού ξεκινάει σήμερα όπου εγκαινιάσαμε τα γραφεία του Συλλόγου ,τους εύχομαι καλορίζικος ο νεος χώρος και ειμαι σιγουρος οτι θα αποτελέσει στέκι πολιτισμού,στέκι αρχών και αξιών και να ευχηθώ δύναμη, υγεία, επιτυχία και συνεχή δημιουργία και αποδοτικότητα στο έργο του συλλόγου .
Ως δημοτική αρχή δίνουμε ιδιαίτερα βαρύτητα πολιτιστικού ενδιαφέροντας και είμαστε κοντά ,αρωγοί στις προσπάθειες που καταβάλουν όλοι οι σύλλογοι και φορείς πάντα στα πλαίσια τον αρμοδιοτήτων και δυνατοτήτων μας .

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν ακόμη : η αντιδήμαρχος κα Γεωργία Τσιόπα,οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.Ευθύμιος Μπουζέκης ,Αχιλλέας Διψάνας ,Δημήτης Μαιμάρης ,η πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κα Ξανθή Ζησάκη,ο πρόεδρος του κοινωνικού παντοπωλείου και αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ.Λάμπρος Ζάρρας ,πρόεδροι συλλόγων και φορέων της περιοχής ,μέλη τοπικών συμβουλίων .

Προηγούμενο άρθρο Σπάει τα ρεκόρ ο Μύλος των Ξωτικών!
Επόμενο άρθρο Ο Φλας και ο Μπακ στο Μύλο του Παππά