Ειδήσεις

Γιορτάστηκε ο Άγιος Νικόλαος στην κοινότητα της Χαράς του Δήμου Κιλελέρ


Με λαμπρότητα, κατάνυξη και παρουσία πλήθους πιστών γιορτάστηκε ο Άγιος Νικόλαος στην κοινότητα της Χαράς του Δήμου Κιλελέρ. Την παραμονή της εορτής τελέστηκε ο Εσπερινός και η Αρτοκλασία στον Ι.Ν. του Αγίου Νικολάου.

Μετά το πέρας του εσπερινού  ακολούθησε παρουσίαση παραδοσιακών χορών από την χορευτική ομάδα «Χαλκοδόνιο» στον προαύλιο χώρο του ναού και στην συνέχεια  προσφέρθηκαν  καφές και διάφορα εδέσματα στο Πνευματικό Κέντρο του χωριού.

Ανήμερα της εορτής τελέστηκε Θεία Λειτουργία και Αρτοκλασία και το απόγευμα τελέστηκε  ευχέλαιο χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Λαρίσης κ. Τυρνάβου κ.κ. Ιερώνυμου.

Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Κιλελέρ Θ. Νασιακόπουλος, ο πρόεδρος του ΔΣ Αχ. Βαρδακούλης, οι αντιδήμαρχοιΣ. Καλέτσιος και Αν. Ρεντζιάς, οι δημοτικοί σύμβουλοι Χ. Τσιχίτας και Κ. Φιλιππούλης,Ζ. Ανυφαντή και Ι. Ζαχαριάς, οι πρόεδροι ΤΚ Σ.Ανυφαντής Κ. Γκαραγκούνη και Φ. Μαυρίκη, η πρόεδρος Κ. Καβριγιάννη και το ΔΣ του Συλλόγου Γυναικών Χαράς, η αντιπρόεδρος Β. Γκουνιαρούδη και μέλη το Φιλανθρωπικού Ομίλου Γυναικών Κιλελέρ, το μέλος του ΔΣ του ΟΠΑΠ Σ. Καραπιπέρη και πολλοί πιστοί.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο 3ο Αφιέρωμα στην Ανατολική Θεσσαλία στο Αρμένιο του Δήμου Κιλελέρ
Επόμενο άρθρο Πρόγραμμα στήριξης των 12 ΤΟΜΥ της Θεσσαλίας