Ειδήσεις

Κέλλας: Δικαίωμα των μαθητών να αντιδρούν σε ένα τόσο σοβαρό εθνικό θέμα


«Η ΝΔ τάσσεται σταθερά κατά των καταλήψεων. Κλειστά σχολεία σημαίνει κλειστά μυαλά. Όμως, άλλο αυτό και άλλο να μην έχουν οι μαθητές το δικαίωμα να αντιδράσουν για ένα τόσο σοβαρό εθνικό θέμα, όπως η Συμφωνία των Πρεσπών.

Ποιοι μιλάνε και διαμαρτύρονται για τις καταλήψεις; Αυτοί που έκαναν καριέρα μέσα από αυτές, όπως ο ίδιος ο κ. Τσίπρας!

Δηλαδή, για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα οι αριστερές καταλήψεις είναι καλές, ενώ οι δεξιές δεν είναι; Τι ακριβώς τους κακοφαίνεται; Αυτοί είναι οι πρώτοι διδάξαντες, που έγιναν, μέσω των καταλήψεων, πρωθυπουργοί, επίτροποι, υπουργοί…».

Τα ανωτέρω τόνισε ο αν. Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας, έπειτα από σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου Δ. Μαρέδη στην εκπομπή «Παράθυρο στη Θεσσαλία» του ASTRA TV, προσθέτοντας:

«Οι Έλληνες έχουν βαθιά εθνική και θρησκευτική συνείδηση. Ωστόσο, σύμφωνα με την Αριστερά, με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο έχων εθνική και θρησκευτική συνείδηση θεωρείται ακροδεξιός και φασίστας.

Δεν είναι όμως έτσι! Ο Ελληνικός Λαός το απέδειξε με τη στάση του στα συλλαλητήρια για το όνομα της Μακεδονίας και τη συμμετοχή εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών».

Περαιτέρω, ο Λαρισαίος πολιτικός κλήθηκε να σχολιάσει την προκλητική αναφορά Ζάεφ σε σχέση με τη γλώσσα καθώς και το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, επισημαίνοντας:

«Οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έδωσαν το δικαίωμα στον κ. Ζάεφ να έχει αυτή τη συμπεριφορά και να μας κάνει και υποδείξεις. Η θέση της ΝΔ είναι διαυγής και κρυστάλλινη απέναντι σε αυτή την κατάπτυστη Συμφωνία. Δεν υπάρχει περίπτωση να την ψηφίσουμε, εφόσον είμαστε αντιπολίτευση, και δεν θα τη φέρουμε προς κύρωση στη Βουλή, εάν είμαστε κυβέρνηση.

Δυστυχώς, οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος θα ψηφίσουν την κατάπτυστη Συμφωνία. Για να μην ψηφιστεί, θα πρέπει να μην έρθει στη Βουλή και, για να μην έρθει στη Βουλή, θα πρέπει να πέσει η κυβέρνηση και να γίνουν εκλογές. Το κλειδί για την παραμονή αυτής της κυβέρνησης στην εξουσία το κρατά ο κ. Καμμένος, ο οποίος κόπτεται ότι διαφωνεί με τη Συμφωνία, αλλά κάνει ό,τι μπορεί, για να ψηφιστεί.

Οι εθνικές εκλογές μπορεί να προηγηθούν των αυτοδιοικητικών εκλογών. Εφόσον ψηφίσουν τη Συμφωνία το πεδίο θα είναι ελεύθερο. Οι παροχές που εξαγγέλλονται τώρα, όλα όσα φαίνεται ότι κερδίζει η κυβέρνηση, είναι αντιπαροχή, για να ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών».

 

Προηγούμενο άρθρο Σε αγωνιστική εγρήγορση οι Θεσσαλοί αγρότες
Επόμενο άρθρο ΣΘΕΒ: Μην πουλάτε! Κάντε τους άλλους να αγοράσουν