Ειδήσεις

Τον Διοικητή της 2484 Περιφέρειας Διεθνούς Rotary συνάντησε ο Πρόεδρος του Π.Σ.


Τον Διοικητή της 2484 Περιφέρειας Διεθνούς Rotary κ. Θεόδωρο Ασπασίδη υποδέχτηκε στην έδρα της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Λάρισα ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας κ.  Γρηγόρης Παπαχαραλάμπους.

Ο κ.  Παπαχαραλάμπους είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τον κ. Ασπασίδη για τις δράσεις του παγκόσμιου δικτύου εθελοντών στο οποίο συμμετέχει. Παράλληλα ο κ. Παπαχαραλάμπους ενημέρωσε τον κ. Ασπασίδη για τα έργα και τις δράσεις της Περιφέρειας Θεσσαλίας που αποσκοπούν στην αντιμετωπίσει των προβλημάτων όπως η φτώχεια, ο αναλφαβητισμός και η προστασία του περιβάλλοντος, ενώ αναφέρθηκε και στη λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Διεθνές Ρόταρυ είναι μια παγκόσμια ανθρωπιστική οργάνωση προσφοράς υπηρεσιών.  Διαθέτει 33.000 ομίλους σε 200 χώρες και στόχο έχει την υλοποίηση ανθρωπιστικών προγραμμάτων που αντιμετωπίζουν προβλήματα φτώχειας, πείνας, ασθενειών κλπ.

Οι δυο άνδρες αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα ενώ ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας ενω συμφώνησαν να υπάρχει μια στενότερη συνεργασία στο μέλλον.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Το Χαμόγελο του Παιδιού συγκεντρώνει τρόφιμα & είδη ανάγκης
Επόμενο άρθρο Παρέμβαση ΤΕΕ στην 4η Συνεδρίαση Επιτροπής Παρακολούθησης ΠΕΠ Θεσσαλίας