Ειδήσεις

Καταγγελία για την αποκαθήλωση των πανό του ΕΚΝΛ


Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας, καταγγέλει την Δημοτική Αρχή Λάρισας, για την συνεχιζόμενη αποκαθήλωση των πανό του ΕΚΝΛ, για την πανεργατική απεργία της 28ης Νοέμβρη, παρά την επικοινωνία που είχε δυο φορές έως τώρα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, ο οποίος δήλωνε ότι θα σταματήσει αυτό μέχρι την απεργία.

Φαίνεται ότι το απεργιακό κάλεσμα του ΕΚΝΛ ενοχλεί και ας αφήσουμε τα προσχήματα ότι αυτό γίνεται για λόγους καθαριότητας και ευπρέπειας της πόλης. Σε όποιον δρόμο του κέντρου και λίγο παραπέρα απ’ αυτό, υπάρχουν διάφορα άλλα διαφημιστικά πανώ (εταιρειών και εκδηλώσεων) που κατακλύζουν την πόλη.

Να πάψει να καλύπτεται πίσω από την «νομιμότητα», γιατί αυτή η νομιμότητα έχει τσακίσει μισθούς, συντάξεις, εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, που καταχτήθηκαν με σκληρούς ταξικούς αγώνες για χάρη των κερδών της πλουτοκρατίας. Σ’ αυτήν την νομιμότητα θα έπρεπε να αντισταθεί, αλλά φαίνεται εκ’ των πραγμάτων ότι την στηρίζει.

Το ΕΚΝΛ, δεν θα αποδεχτεί την παρεμπόδιση της δράσης του, με όποια προσχήματα και αν επιστρατεύονται γι’ αυτό.

Η Δημοτική Αρχή διάλεξε θέση απέναντι στο Εργατικό Κέντρο Ν.Λάρισας και τους εργαζόμενους που αυτό εκπροσωπεί. Γι’ αυτήν την στάση της, την παραδίδουμε στην κρίση των εργαζομένων και ανέργων.

Προηγούμενο άρθρο Κέλλας: Κύριε Πρωθυπουργέ, παραδεχτείτε την αποτυχία σας και πείτε συγγνώμη στον κόσμο
Επόμενο άρθρο Ρένα: Καλωσορίζουμε τον Χρήστο Αγορίτσα