Ειδήσεις

Συνάντηση Χρήστου Κέλλα με τον Πρόεδρο της ΝΔ


Συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΝΔ κ. Κυριάκο Μητσοτάκη είχε ο αν. Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλας, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

Στη συνάντηση των δυο ανδρών συζητήθηκαν οι προτάσεις της ΝΔ για την Παιδεία, που θα παρουσιαστούν από τον Τομέα Παιδείας σε ειδική εκδήλωση το Σάββατο 24 Νοεμβρίου, παρουσία και με παρέμβαση του Προέδρου της ΝΔ.

Μετά τη συνάντηση ο Λαρισαίος πολιτικός, δήλωσε:

«Σήμερα είχαμε μία εξαιρετική συνεργασία με τον Πρόεδρό μας, Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά την οποία συζητήσαμε για το πρόγραμμα της παράταξής μας για την Παιδεία.

Το στρατηγικό μεταρρυθμιστικό σχέδιό μας για την επομένη των εκλογών προβλέπει την ανασυγκρότηση της Παιδείας, προκειμένου να καταστεί μοχλός για την ανθρώπινη και οικονομική ανάπτυξη της Πατρίδας μας. Όπως έχουμε τονίσει και κατά το πρόσφατο παρελθόν, το σύνθημά μας είναι: Όλα είναι θέμα Παιδείας.

Δυστυχώς, η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αφήνει πίσω της πλήρη διάλυση. Γι’ αυτό έχουμε επεξεργαστεί και ορίσει με τα μέλη του Τομέα συγκεκριμένα βήματα και δράσεις, που θα πραγματοποιήσει η κυβέρνησή μας άμεσα και σε κάθε εκπαιδευτική βαθμίδα. Από την Προσχολική Αγωγή έως το Πανεπιστήμιο θα δώσουμε νέα πνοή στην εκπαίδευση.

Ειδική αναφορά κάναμε με τον Πρόεδρο στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση, μέσω της χάραξης μιας εκπαιδευτικής πολιτικής, που θα διαπερνά κατακόρυφα όλες τις βαθμίδες και θα βασίζεται στην αλληλεπίδραση των αρμόδιων δημόσιων πολιτικών και Υπουργείων, προκειμένου να ενισχυθεί η πρόσβαση των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες στην Εκπαίδευση και την αγορά εργασίας.

Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε!»

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης του δρόμου Λάρισας-Ελασσόνας
Επόμενο άρθρο Το λείψανο του οσίου Νίκωνος του ΄΄μετανοείτε΄΄ στον Άγιο Αχίλλιο