Ειδήσεις

Συνάντηση Κέλλα με τη ΔΑΚΕ Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Λάρισας


Συνάντηση με αντιπροσωπεία της ΔΑΚΕ Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Λάρισας είχε στο γραφείο του ο αν. Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας.

Κύρια θέματα της συζήτησης που ακολούθησε, η έλλειψη προσωπικού στο Κατάστημα Κράτησης Λάρισας, καθώς με την πρόσφατη προκήρυξη καλύφθηκαν μόνο οι τέσσερις από τις είκοσι θέσεις που ζητήθηκαν και ήταν απαραίτητες, τα οφειλόμενα ρεπό των υπαλλήλων, καθώς και οι πρόσφατες αξιολογήσεις τους.

Οι εργαζόμενοι, μάλιστα, υποστήριξαν πως “στελέχη της ΔΑΚΕ στοχοποιήθηκαν και αξιολογήθηκαν αρνητικά από τους προϊσταμένους τους.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Κέλλας προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Σήμερα συναντήθηκα με στελέχη της ΔΑΚΕ Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Λάρισας, ανθρώπων που αξίζουν, όπως και όλοι οι εργαζόμενοι στις φυλακέςτον σεβασμό του κοινωνικού συνόλου, καθώς επιτελούν το καθήκον τους σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, με δεδομένη την υποστελέχωση του Σωφρονιστικού Καταστήματος Κράτησης Λάρισας.

Την ώρα, μάλιστα, που η χώρα βιώνει οικονομική αλλά πρωτίστως κοινωνική κρίση, στελέχη της ΔΑΚΕ προκαλούνται, όπως ενημερώθηκα, με στοχοποίηση και άδικες αξιολογήσεις από τους προϊσταμένους τους.

Ως παράταξη επιμένουμε στην αξιοκρατία και ως εκ τούτου στεκόμαστε στο πλευρό και αναγνωρίζουμε το έργο των Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Λάρισας, καθώς και όλων των λειτουργών της Δημόσιας Διοίκησης, που αδικούνται.

Η χώρα δεν μπορεί να γυρίσει σελίδα με παλιές πρακτικές και μεθόδους, που την οδήγησαν στη σημερινή καταρράκωση».

Παρόντες στην συνάντηση με τον Λαρισαίο πολιτικό ήταν o Αντιπρόεδρος της ΔΑΚΕ Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Λάρισας κ. Κωνσταντίνος Παπαθανασίου και τα μέλη Ηλίας Γκέκας, Γεώργιος Κερμελιώτης, Αχιλλέας Παπαδημητρίου, Νίκος Ρίζος και Θωμάς Καρλός.

 

Προηγούμενο άρθρο Συντήρηση και ασφαλτόστρωση του δρόμου Άγιος Γεώργιος – Ψυχικό – Υπέρεια
Επόμενο άρθρο Επιτροπή Μπλόκων: Όλοι στην απεργία της Τετάρτης 28 Νοεμβρίου