Ειδήσεις

Ποια είναι η Star Thessalia 2018;


Ο μεγάλος τελικός για την στέψη της νέας Σταρ Θεσσαλία 2018 πλησιάζει.  Το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018, σε μια βραδιά γεμάτη λάμψη, ομορφιά και πλούσια δώρα  θα πραγματοποιηθεί ο 5ος Πανθεσσαλικός Διαγωνισμός Ομορφιάς, στο κτήμα Δριστέλλα στην Λάρισα !

Παρουσιάστρια της βραδιάς η παγκόσμια εστεμμένη Χρύσα Πλαβού – Μπαλατσούκα απ’ τα Τρίκαλα. Σκηνοθέτης της βραδιάς ο Λαρισαίος Άκυς Μητσούλης. Η Μις Θεσσαλία 2017 – Νάσια Βασιλιάδου επιστρέφει ως χορογράφος μετά την νίκη της με την ομάδα “House of Drama” στο Ελλάδα έχεις ταλέντο. Η Μαρία Μπολώση Σταρ Θεσσαλία 2017 θα παραδώσει το στέμμα της στη Σταρ Θεσσαλία 2018  !

Guest Stars της βραδιάς ο Σχεδιαστής Υψηλής Ραπτικής Θεόδωρος Τρανούλης, η 1st Miss World Next Top Model Ηρώ Δημητροπούλου, η παίκτρια του My Style Rocks Τάνια Κοφινιώτη, η δημοσιογράφος του Σκάι Μάνια Αλιβιζάτου, η make up artist Μάχη Τριαντάρη και η Μις Ελλάς 2017 Θεοδώρα Σούκια.
Επιμέλεια Φωτογραφίας : Αθανάσιος Παπαγεωργίου {APhotography}
Pageant Coach / Styling : Ευάγγελος Σαλευρής {SLV}
Make up artist : Μάχη Τριαντάρη
Hair styling : Δημήτρης Γελαδάρης και Κλίτον Κούρτι
Make up Assistant : Μαριάννα Βορνίτη, Όλγα Τοπιζόγλου, Αθανασία Κόφφα, Ελένη Χαρανά, Φαίη Κλάδη, Ζωή Τσατσάλου
Τις υποψήφιες για τις ανάγκες τις φωτογράφισης έντυσε με ποιοτικά, στιλάτα και μοντέρνα μαγιό Καπετάνιος στην Λάρισα, τα υποδήματα ήταν από το κατάστημα PieDini Shoes στην Λάρισα και τα κοσμήματα Ozzi Jewellery στην Λάρισα. Ευχαριστούμε θερμά το IEK ΔΗΜΗΤΡΑ στο Βόλο, για την φιλοξενία.
Κάθε χρόνο ένα μέρος τον εσόδων προσφέρεται για φιλανθρωπικό σκοπό.
Πλήθος κληρώσεων και δώρων θα δοθούν στο κοινό που θα τιμήσει και θα στηρίξει τον 5ο Πανθεσσαλικό  Διαγωνισμό  Ομορφιάς!

Diamond Sponsor: Αδαμόπουλος Μάρκετ

 Gold Sponsor :  Stegno Plus,  Laser Salon,  Styllas Έπιπλο

Bronze Sponsors :  Tellios κατασκευαστική , JD Welness and Spa, Διατροφολογικό Γραφείο Mολάς Λ.

 

Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας : Μπράτσια Εύα

Σύμβουλος  Διοργάνωσης : ForthRight Larisa

Προηγούμενο άρθρο Εγκαινιάστηκε το νέο Fashion City Outlet στη Θεσσαλία
Επόμενο άρθρο Διακοπή νερού αύριο στην πόλη της Λάρισας