Ειδήσεις

Η απειρία στοίχισε στο ΝΟΛ – Ηττήθηκε από το Νηρέα


Η απειρία,  η κακή αμυντική λειτουργία στοίχισαν στην ομάδα του ΝΟΛ, που χθες ηττήθηκε με 15 – 12 από το Νηρέα Χαλανδρίου, (που αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο την παραπάνω παίκτρια στην επίθεση),  στο κολυμβητήριο του Αλκαζάρ για την 2η αγωνιστική της Α1 πόλο γυναικών.

Η λαρισινή ομάδα ξεκίνησε αρκετά καλά το παιχνίδι, έδειχνε να έχει λύσεις μπροστά και μάλιστα προηγήθηκε με 4 – 2 στα μέσα του δευτέρου οκταλέπτου. Στο δεύτερο ημίχρονο  όμως, η πολύ κακή άμυνα έκανε το σκορ 5 – 8, (επιμέρους σκορ 1 – 6) και από εκεί και πέρα ο Νηρέας κρατησε τη νικη.

Οπως είπε στο τέλος ο τεχνικός της Γ. Ευαγγελός, (αφού πρώτα έκανε αναφορά στο καλό ξεκίνημα αλλά και στην κακή αμυντική λειτουργία του β’ ημιχρόνου, που στοίχισε την ήττα), «τα παιχνίδια τώρα στην πρώτη φάση είναι ως επί το πλείστον αναγνωριστικά και ψάχνουμε να βρούμε ρυθμό και ομοιογένεια μέσα από αυτά».

Από την άλλη η τεχνικός του Νηρέα κ. Καραγιάννη,  αφού έδωσε συγχαρητήρια στο ΝΟΛ για την άνοδο στην Α1, μίλησε για «ένα δυνατό παιχνίδι, η ομάδα μου έπαιξε καλά και αξιοποιήσαμε  την παίκτρια παραπάνω στον επιθετικό τομέα».

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 5-6, 8-11, 12-15.

ΝΟΛ (Ευαγγελός): Γούλα, Κους 5,  Τουλουμτζίδου 2,Χασιώτη 1, Μ. Μπαλάτσα 1, Τσιγαρίδα 2, Πατούνα 1,Τοκίνι , Ν.Μπαλάτσα, Λαμπρονίκου, , Μιγδάνη, Καζάνα, Καλογιάννη.

ΝΗΡΕΑΣ (Καραγιάννη): Στρατάκη, Τρίχα 4, Κουτέλη 4, Μαυρωτά 3, Δούλη 2, Μπόβαλη 1, Παπαναστασίου 1, Σαφέτη, Τορνάρου, Ξανθοπούλου, Κασσάλη, Αγγελίδη, Λάζαρη, Παναγιώτη, Μαντουδιώτη.

Τον αγώνα διηύθυναν οι  Κ. Κυράνης και Χρ. Κυράνης.

Την επόμενη (3η αγωνιστική) ο ΝΟΛ θα φιλοξενήσει την ΝΕ Πατρών στις 17/11 στο κολυμβητήριο Αλκαζάρ, ενώ η Γλυφάδα θα παίξει με το Νηρέα Χαλανδρίου.

Προηγούμενο άρθρο Διαγωνισμός Ρομποτικής Έρευνας και Καινοτομίας από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Μείωση της τιμής του νερού της ΔΕΥΑΛ σε τοπικές κοινότητες του Δ. Κιλελέρ