Ειδήσεις

Τα κορίτσια του ΝΟΛ κοίταξαν στα μάτια τη Γλυφάδα


Την ήττα με ψηλά το κεφάλι γνώρισαν τα κορίτσια του ΝΟΛ, με 9 – 12, στην (ιστορική για αυτά) πρεμιέρα τους στην Α1, αφού πάλεψαν σκληρά και δυσκόλεψαν αρκετά τη μεγάλη  – δις πρωταθλήτρια Ευρώπης! – αντίπαλό τους Γλυφάδα, (έως το τρίτο δεκάλεπτο το παιχνίδι ήταν στο γκολ!) Λογικά λοιπόν δήλωσε ικανοποιημένος ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας, Γιώργος Ευαγγελός, που είπε πως η ταλαιπωρία του αν θα γίνει το παιχνίδι εδώ ή στην Αθήνα, κράτησε σε αγωνία την ομάδα του έως το πρωί της Τετάρτης, (τελικά το παιχνίδι έγινε εδώ κανονικά), αλλά δεν θέλει να το χρησιμοποιήσει ως δικαιολογία, ούτε αυτό, ούτε τις τρεις απουσίες, (Τζήμα, Μπενέκου και Μπελέγρη). Αντίθετα είδε τις παίκτριές του να κάνουν στο παιχνίδι όσα σχεδίασαν και για αυτό είναι ευχαριστημένος και αισιοδοξεί πως η συνέχεια θα είναι καλύτερη για τις νεοφώτιστες.

Και πράγματι τι άλλο θα μπορούσε να πει για τα κορίτσια του ΝΟΛ που στην πρώτη περίοδο προηγήθηκαν 2- 1,στο ημίχρονο ήταν πίσω μόλις με 5 – 6 και στο τρίτο οκτάλεπτο το σκορ ήταν στο 8 – 10, πριν φτάσουμε στο τελικό 9 – 12 κόντρα στην  Γλυφάδα, των οκτώ ελληνικών τίτλων και των δύο ευρωπαϊκών!

Πάντως οι περίπου 200 φίλοι της υδατοσφαίρισης που βρέθηκαν στο κολυμβητήριο του Αλκαζάρ, σίγουρα χάρηκαν την εμφάνιση των Λαρισαίων παικτριών και το αποδεικνύει το ζεστό τους χειροκρότημα στο τέλος, όπως και τα καλά λόγια του τεχνικού της Γλυφάδας κ. Σαλάχα, που τόνισε την ικανοποίησή του για τη νίκη στην πρεμιέρα που πάντα κρύβει κινδύνους, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του ΝΟΛ που τον χαρακτήρισε μαχητικό σύνολο, προσθέτοντας πως από εδώ δεν θα περάσει εύκολα κανείς.

Οκτάλεπτα: 2 – 1, 5 – 6, 8 – 10, 9 – 12.

Να σημειώσουμε πως παρατηρητής ήταν ο κ. Αργυρός, διαιτητές οι κ.κ.  Σπανούδης και Χατζηγούλας, σημειωτής Α’ η κ. Τάσιου, χρονομέτρης αγώνα ο κ. Μπαλαμπάνης και χρονομέτρης 30’’ η κ. Νάνου.

ΝΟΛ (Ευαγγελός): Γούλα, Τουλουμτζίδου 1,Χασιώτη 2, Μ. Μπαλάτσα 2, Τσιγαρίδα 2, Τοκίνι 1,Κους 1, Ν.Μπαλάτσα, Λαμπρονίκου, Πατούνα, Μιγδάνη, Καζάνα, Καλογιάννη.

ΓΛΥΦΑΔΑ (Σαλάχας): Καρύτσα, Καλαργυρού 1, Μαμόγλου 3, Αντωνιάδη 1, Γρηγοροπούλου 2, Φραγκιουδάκη 1, Κοντογιάννη 4, Λούδη, Κόλλια, Ακριτίδου, Κοντονή, Γαλιατσάτου.

 

  • Επόμενο παιχνίδι για το ΝΟΛ, είναι την ερχόμενη Τετάρτη, πάλι στο κολυμβητήριο του Αλκαζάρ με το Νηρέα Χαλανδρίου για την 2η αγωνιστική.
Προηγούμενο άρθρο Πρόγραμμα Κινηματογραφικής Λέσχης Νίκαιας
Επόμενο άρθρο Μάξιμος: Οι δικαιούχοι «πληρώνουν» την ασυνεννοησία ΟΠΕΚΕΠΕ-Δασαρχείων