Ειδήσεις

Eντυπωσιακό το νέο Seven στη Λάρισα!


Μοναδικό και άκρως εντυπωσιακό το νέο Seven της Λάρισας άνοιξε επί της οδού Παπαναστασίου, αφήνοντας μας κυριολεκτικά άφωνους!

Τέσσερις όροφοι γεμάτοι περιεχόμενο, τεχνολογίες αιχμής και cyberpunk αισθητική που επιμελήθηκαν καταξιωμένοι designers, συστήνουν κάτι πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της πόλης και παρουσιάζουν μια νέα εποχή ψυχαγωγίας και αγορών όπου μικροί – μεγάλοι έχουν κυριολεκτικά 1000 λόγους να επισκέπτονται καθημερινά!

Τι ξεχωρίσαμε στο νέο Seven;

 

  • Το playroom και το screen room του 1ου ορόφου που έχει φτιαχτεί αποκλειστικά για να φιλοξενεί μικρούς cinephile και gamers ηλικίας έως 12 ετών. Χώροι άνετοι, πολύχρωμοι, γεμάτοι ενέργεια, που ψυχαγωγούν και διασκεδάζουν με ασφάλεια τα παιδιά!
    Εκεί οι μικροί μπορούν να επιλέξουν να παίξουν ένα από τα αγαπημένα τους παιχνίδια κονσόλας, να δοκιμάσουν την μοναδική εμπειρία του Virtual Reality ή να δουν με την παρέα τους μια ταινία στα screen rooms, διαλέγοντας από την τεράστια συλλογή DVDs των Seven! Στα highlights του ορόφου το γεγονός πως υπάρχει ειδικά διαμορφωμένο αίθριο για τον γονιό ο οποίος μπορεί να παραμένει στο χώρο, απολαμβάνοντας ένα ρόφημα ή σνακ από το νέο Bar του Seven, να σταθεί με το laptop του για να δουλέψει ή απλά να σερφάρει στο γρηγορότερο free wifi της πόλης!

 

  • Τα 6 Comfort Screen Rooms του 2ου ορόφου, που προσομοιώνει με τον πιο μοντέρνο τρόπο ένα high-tech σαλόνι σπιτιού, με οθόνες 70’’ ή προτζέκτορες, όπου μικρές ή μεγάλες παρέες έρχονται να απολαύσουν την αγαπημένη τους ταινία διαλέγοντας από την τεράστια Seven συλλογή. Στα highlights του ορόφου το γεγονός ότι στα Screen Rooms οι φανατικοί του Netflix ή του Champion League μπορούν να απολαύσουν μια ξεχωριστή εμπειρία θέασης ή να οργανώσουν με την παρέα τους μαραθωνίους σειρών, βραδιές θρίλερ, ακόμη και καραόκε πάρτι!

 

  • Το Hang Out Zone στον 3ο όροφο όπου οι νέοι τις πόλης θα βρουν το στέκι που έψαχναν! Ένας χώρος που η τεχνολογία ενώνει τις παρέες, ενισχύει το socializing και δεν απομονώνει! Ένας χώρος όπου η οθόνη γίνεται το επίκεντρο της ψυχαγωγίας και οι φίλοι μπορούν να παίξουν παιχνίδια στο συνδεδεμένο PS4, να δουν μια σειρά ή μια ταινία, να παίξουν με τη μάσκα του VR, να διαλέξουν ένα από δεκάδες επιτραπέζια παιχνίδια ή απλά να απολαύσουν τον καφέ, τα ροφήματα και τα σνακς τις επιλογής τους! Στο Highlights του ορόφου, οι κονσόλες Arcade ηλεκτρονικών που είναι διαθέσιμες για παιχνίδι και θυμίζουν στους παλιούς τα αγαπημένα games που έπαιζαν μικροί και συστήνουν στους νέους την ιστορία του gaming!

Τι άλλο θα βρούμε στο νέο Seven

 

  • Ένα δυναμικό  gadget & gift shop που προσφέρει αναρίθμητες επιλογές αγορών και δώρων για όλα τα γούστα, τις ηλικίες και κυρίως για όλες τις περιστάσεις και ώρες.
  • Εναλλακτικές θεματικές για διοργάνωση ξεχωριστών πάρτι και πάρτι γενεθλίων με δραστηριότητες που θα μείνουν αξέχαστες στις παρέες όπως movie parties, playroom gaming tournament ή karaoke party tournament!

 

Η ψυχαγωγία όπως φαίνεται αλλάζει στη Λάρισα και πλέον θα αρχίσει να κινείται σε ρυθμούς Big Time Entertainment!

Προηγούμενο άρθρο Επιστολή Μάξιμου προς Λευτέρη Αυγενάκη
Επόμενο άρθρο Έναρξη εφαρμογής του θεσμού της ημέρας ακρόασης πολιτών στη Θεσσαλία