Ειδήσεις

Η EUROPA διακεκριμένος χορηγός στο 7ο συνέδριο κατασκευαστών της ΠΟΒΑΣ


Η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΑΒΕ θα δώσει το παρών στο 7οΣυνέδριο Κατασκευαστών 2018 που διοργανώνεται από τις 19 έως τις 21 Οκτωβρίου στα Τρίκαλα Θεσσαλίας στο ξενοδοχείο «Ananti City Resort» στα πλαίσια της διακεκριμένης χορηγίας.  Το συνέδριο διοργανώνεται από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινοκατασκευαστών (ΠΟΒΑΣ).

Η ποικίλη θεματολογία αφορά σε ένα σύνολο ζητημάτων που απασχολούν τον κλάδο των μεταλλικών κατασκευών όπως η εκπαίδευση των κατασκευαστών, η ενίσχυση του θεσμικού πλαισίου του επαγγέλματος, οι συνεργατικοί σχηματισμοί, οι ανακαινίσεις και η αντικατάσταση κουφωμάτων καθώς επίσης και τα χρηματοδοτικά προγράμματα ενεργειακής αναβάθμισης των κτιρίων.

Ζητήματα αγοράς θα είναι επίσης στην πρώτη γραμμή. Πιο συγκεκριμένα ενδεικτική θεματολογία αφορά στον έλεγχο της εισόδου προϊόντων από τις Βαλκανικές χώρες, στα προϊόντα τεχνολογικής αιχμής που υπάρχουν διαθέσιμα στην αγορά, στις εξαγωγές και την εξωστρέφεια κ.α.

Η EUROPAστο προηγούμενο διάστημα στήριξε την προετοιμασία του συνεδρίου μέσω των προσυνεδριακών δράσεων που έλαβαν χώρα στο Ναύπλιο (5/5/2018) και την Βέροια (16/6/2018).

Προηγούμενο άρθρο Κ. Αγοραστός: Ταχείες διαδικασίες για τα δημόσια έργα και Δικαστήριο για απαλλοτριώσεις
Επόμενο άρθρο Σύλληψη ατόμου για κατοχή μικροποσότητας ηρωίνης