Ειδήσεις

Μάξιμος: 4 χρόνια απόλυτης ασυδοσίας αποχαλίνωσαν τους μπαχαλάκηδες


Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος συνόδευσε τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στην επίσκεψή του στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας που δέχθηκε χθες επίθεση δεκάδων κουκουλοφόρων, από την οποία τραυματίστηκαν 4 αστυνομικοί.
Ο κ. Χαρακόπουλος μετά την επίσκεψη έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η διαρκής κυβερνητική ανοχή στη βία των πάσης φύσεως περιθωριακών στοιχείων τα έχει οδηγήσει σε απόλυτη αποχαλίνωση. Στόχος τους πλέον τα Αστυνομικά Τμήματα, τα οποία δεν διστάζουν να κτυπούν με μολότοφ και πέτρες επιδιώκοντας ακόμη και να εξοντώσουν αστυνομικούς. Χθες σειρά είχε το Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας, μετά από το Αστυνομικό Μέγαρο Πάτρας, πριν από λίγες ημέρες.
Οι τραμπούκοι, μετά από σχεδόν 4 χρόνια απόλυτης ασυδοσίας, αισθάνονται πως ό,τι κι αν κάνουν θα μείνουν ατιμώρητοι. Μπορεί, μάλιστα, να τυγχάνουν και ιδιαίτερης στοργής ως αναγνωρισμένες “συλλογικότητες”. Άλλωστε, όπως διαπιστώνουμε, τίποτε δεν έχει αλλάξει και με την νέα ηγεσία του κατ’ επίφασιν υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, παρά τα μεγάλα λόγια των κυριών Γεροβασίλη και Παπακώστα.
Στη χώρα πρέπει να αποκατασταθεί άμεσα το αίσθημα της ασφάλειας στους πολίτες και φυσικά το αίσθημα ασφάλειας των ίδιων των αστυνομικών και επιτέλους να πάψουν να υφίστανται νησίδες ανομίας.
Δυστυχώς, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, αγκυλωμένη στις ιδεοληψίες της –από τα πρώτα μέτρα της ήταν η κατάργηση της ομάδας ΔΕΛΤΑ κατ’ απαίτηση της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ- δεν είναι σε θέση να αναλάβει τις ευθύνες της έναντι της κοινωνίας και των πολιτών.
Ευχόμαστε περαστικά στους αστυνομικούς που τραυματίστηκαν, και ελπίζουμε να είναι οι τελευταίοι που βρέθηκαν σ’ αυτήν την θέση».

Προηγούμενο άρθρο Συνάντηση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας με το Δ.Σ. του Τ.Ο.Ε.Β Πηνειού
Επόμενο άρθρο Ξεκινούν άμεσα εργασίες συντήρησης του δρόμου Γεράνεια – Κοκκινόγη