Ειδήσεις

Θερμή Υποδοχή της ΕΔΑΘΕΣΣ στον Τύρναβο


Στην Κεντρική Πλατείατου Τυρνάβου παρευρέθηκε το Όχημα Εξυπηρέτησης Καταναλωτώντης ΕΔΑΘΕΣΣ με το προσωπικό της, στις 12 & 13 Οκτωβρίου 2018,υποδεχόμενη τους κάτοικουςτης περιοχής, με σκοπό να τους ενημερώσει και να καταγράψει το ενδιαφέρον σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου, καθώς και για να συμβάλει στην ενημέρωση των πολιτών για την ασφάλεια των εγκαταστάσεων με γνώμονα πάντα τον Κώδικα Διαχείρισης Δικτύου Διανομής.
Παρόντες, ο Δήμαρχος Τυρνάβου κ. Σαρχώσης Π., η κ. Καλογήρου Ευθυμία, Διευθύντρια Νέων Συνδέσεων & Ανάπτυξης Δικτύου Θεσσαλίας της ΕΔΑΘΕΣΣ καθώς και προσωπικό της εταιρείας,όπουενημέρωσαν τους πολίτες του Τυρνάβου για την διαδικασία σύνδεσης και την ορθή και ασφαλή χρήση του καυσίμου.
Η κ. Καλογήρου Ευθυμία, τόνισε ότι η Ασφαλής Χρήση του Φυσικού Αερίου είναι ευθύνη όλων μας αναφερόμενη στα οφέλη του, το οποίο ως καύσιμο είναι οικολογικό, εύχρηστο, πρακτικό και παρέχει μεγάλη διάρκεια ζωής στις συσκευές χρήσης.
Τόνισε δε ότι οι νέοι καταναλωτές είναι οι ίδιοι υπεύθυνοι για την επιλογή αδειοδοτημένου Εγκαταστάτη για την κατασκευή της εσωτερικής εγκατάστασης μετά τον μετρητή, καθώς και για την επιλογή Προμηθευτή όσον αφορά στην Σύμβαση Προμήθειας Φυσικού Αερίου. Επιπλέον οι καταναλωτές πρέπει να προβαίνουν στην ετήσια τακτική συντήρηση για να διασφαλίζουν την καλή λειτουργία της εγκατάστασης.
Εκτός των μέτρων που πρέπει να λαμβάνουν οι καταναλωτές έτσι ώστε να κάνουν ορθή και ασφαλή χρήση του καυσίμου, υπενθύμισε ότι στον τηλεφωνικό αριθμό10302που είναι ο αριθμός Άμεσης Επέμβασης της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, μπορούν να καλούν οι πολίτες 24 ώρες το 24ωρο για να αναφέρουν οποιαδήποτε δυσλειτουργία παρατηρείται στην παροχή του συστήματος φυσικού αερίου.
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης, εξέφρασε την ικανοποίηση του, που οιπολίτεςείναι σε θέση να επωφεληθούν τη χρήση του καυσίμου,χάρη στην άρτια συνεργασία του Δήμου με την ΕΔΑΘΕΣΣ.
Η κ. Καλογήρου Ευθυμία ανέφερεότι είναι μεγάλος ο αριθμός προσέλευσης των κατοίκων προς ενημέρωση τις δυο αυτές ημέρες.Ενημερωτικές ενέργειες θα πραγματοποιηθούν και στο μέλλον, με σκοπό την κάλυψη του μεγαλύτερου μέρους του Τυρνάβου,σύμφωνα πάντα με το καταγεγραμμένο ενδιαφέρον των πολιτών.
Επιπλέον, ανέφερε ότι για την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της ΕΔΑ ΘΕΣΣ,λειτουργεί τηλεφωνικό κέντρο, όπου για οποιαδήποτε πληροφορία σχετική με ζητήματα νέων συνδέσεων & κατασκευών οι πολίτες θα μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο11 150.

Προηγούμενο άρθρο Πάρτε πίσω το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τα ΑΕΙ-ΤΕΙ της Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Πρόγραμμα εξετάσεων πρακτικής Τεχνικών Επαγγελμάτων στην Περιφέρεια Θεσσαλίας