Ειδήσεις

Πρόγραμμα επίσκεψης Υφυπουργού Πολιτισμού στη Λάρισα


Το Σάββατο 13 Οκτωβρίου ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κωνσταντίνος Στρατής θα βρίσκεται στη Λάρισα, προκειμένου να εγκαινιάσει την έκθεση «Η Μνήμη της Επανάστασης. Σύγχρονοι Έλληνες Εικαστικοί», η οποία παρουσιάζεται στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας – Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα.
Αναλυτικά, με την ευκαιρία της επίσκεψης στη Λάρισα, ο κ. Στρατής στις 14:00 θα συναντηθεί με στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής και του Τμήματος Πολιτισμού ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, στα γραφεία του κόμματος (Δευκαλίωνος 11, 4ος όροφος).
Στις 15:00 θα επισκεφθεί το Αρχαίο Θέατρο Λάρισας, όπου, παρουσία του Δημάρχου κ. Απόστολου Καλογιάννη, θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση από την Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λάρισας κ. Σταυρούλα Σδρόλια. Επίσης, ο Υφυπουργός θα κάνει δηλώσεις στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ.
Κατόπιν, συνοδεία του Δημάρχου, στις 16:00 ο Υφυπουργός θα επισκεφθεί το Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας, όπου και θα ξεναγηθεί.
Τέλος, στις 19:30 θα εγκαινιάσει την έκθεση «Η Μνήμη της Επανάστασης. Σύγχρονοι Έλληνες Εικαστικοί» στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας – Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα.

Προηγούμενο άρθρο ΕΚΛ: Ούτε γη ούτε νερό στους φονιάδες των λαών!
Επόμενο άρθρο Μάξιμος: Να σπάσει το φράγμα σιωπής του bulling