Ειδήσεις

Μήνυμα Χρ. Κέλλα για την Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών


«Στην Ελλάδα, οι εκπαιδευτικοί, με το λειτούργημα που ασκούν, έχουν εισφέρει πολλαπλά στην κοινωνία, συμβάλλοντας στη συνοχή και την εναρμονισμένη ανάπτυξή της. Κατ’ επέκταση, η λειτουργία του κράτους θα πρέπει να έχει ως άμεση προτεραιότητα την εμβάθυνση της Παιδείας και των υπολοίπων δημοσίων πολιτικών που διασταυρώνονται με αυτή, καθώς και την υποστήριξη του έργου των εκπαιδευτικών».
Τα ανωτέρω δήλωσε ο αν. Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας, από το Μεγάλο Ελευθεροχώριόπου παρέστη στις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης και της επαρχίας Ελασσόνας,με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών, προσθέτοντας:
«Δυστυχώς, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ απαξιώνει συστηματικά το εκπαιδευτικό έργο, ικανοποιώντας ιδεοληψίες που δημιουργούν διαιρετικές τομές, διακρίσεις και εγκαταλείπουντους εκπαιδευτικούς μαςαπροστάτευτους στις διαθέσεις των κάθε λογής ‘‘μπαχαλάκηδων’’.
Η παράταξή μας έχει ως προτεραιότητα την κατάργηση όλων των αδικιών, που έχουν προκληθεί τα προηγούμενα χρόνια και την αποκατάσταση του κύρους του εκπαιδευτικού λειτουργήματος. Αποτελεί, δε, δέσμευσή μας η ανασυγκρότηση της εκπαίδευσης, προκειμένου να συμβάλει ελεύθερα και απρόσκοπτα στην ανάπτυξη της κοινωνίας και της οικονομίας.
Τελειώνοντας, να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς του Δημοτικού Σχολείου Βλαχογιαννίου και τους μαθητές του Μεγάλου Ελευθεροχωρίου, για τη συμμετοχή τους στη σημερινή άψογη εκδήλωση».

Προηγούμενο άρθρο Σύλληψη ατόμου για παράβαση του νόμου περί όπλων
Επόμενο άρθρο Η Μνήμη της Επανάστασης-Σύγχρονοι Έλληνες Εικαστικοί