Ειδήσεις

Συνάντηση Αγοραστού με τον Πρόεδρο της Δ.Δ. της Αλεξανδρινής


Τον πρόεδρο της Δ.Δ. Αλεξανδρινής κ. Ηλία Κίτσο υποδέχτηκε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. Ο κ. Κίτσος εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίηση του στον Περιφερειάρχη για την υπογραφή τη σύμβασης που βάζει σε φάση υλοποίησης τη συντήρηση και τη βελτίωση του δρόμου Αλεξανδρινή – Παλαιόπυργο.
Ο πρόεδρος της Δ.Δ. Αλεξανδρινής επεσήμανε ότι πρόκειται για ένα έργο μεγάλης αξίας για την περιοχή και ακόμη μεγαλύτερης σημασίας. Καθώς, όπως, σημείωσε το έργο αυτό διασφαλίζει ιδιαιτέρως την οδική ασφάλεια των κατοίκων και επισκεπτών ενώ δίνει ώθηση στην ανάπτυξη της περιοχής και δημιουργεί της προϋποθέσεις για παραγωγική ανασυγκρότηση με παραγωγή.
Ακόμη, ο κ. Κίτσιος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις προσπάθειες του Δημάρχου Αγιάς κ. Γκουντάρα, του Αντιδημάρχου της Δ.Ε. Ευρυμενών, των δημοτικών συμβούλων και του πρόεδρου του Δ.Δ. Παλαιόπυργου για την επίλυση των διάφορων προβλημάτων που προέκυψαν στην υλοποίηση του έργου.
Ο πρόεδρος της Δ.Δ. Αλεξανδρινής εξέφρασε τις ευχαριστίες τους στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας για τη λύση που έδωσε σε ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.

Προηγούμενο άρθρο Έργα 654.000 ευρώ ενέκρινε το Π.Σ. για την Π.Ε. Λάρισας
Επόμενο άρθρο Σεμινάρια Δημιουργικής Γραφής για εκπαιδευτικούς στο Λαογραφικό Μουσείο