Ειδήσεις

Ο κόσμος ανάποδα στο Μύλο!


Το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου από 17.00 – 18.00 θα πραγματοποιηθεί εργαστήρι Aerial Yoga kids από την Σταυρούλα Γκανάτσα για παιδιά Δημοτικού στο αμφιθέατρο του Μύλου του Παππά, στο πλαίσιο του 5ου Μύλου Παραστατικών Τεχνών που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού με τον καλλιτεχνικό συντονισμό του ΣμουΘ.
Και την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου, την ίδια ώρα στον ίδιο χώρο, το εργαστήρι θα επαναληφθεί για ενήλικους.
Είσοδος ελεύθερη.
H Aerial Yoga συνδυάζει την επιστήμη της γυμναστικής, την τέχνη του χορού,τις τεχνικές των ακροβατικών πανιών και τεχνικές αποθεραπείας.
Ο συνδυασμός τους, κάνει το μάθημα ένα παιχνίδι που προσφέρει ευεξία και καλή διάθεση.
Mας βοηθάει να ανακαλύψουμε νέες πτυχές της προσωπικότητάς μας και να ξεπεράσουμε τους φόβους μας χρησιμοποιώντας ως εργαλείο το στήριγμα μιάς αιώρας που γυρίζει τον κόσμο μας ανάποδα!

Η Σταυρούλα Γκανάτσα γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρισα.Έχει ασχοληθεί από τα μαθητικά της χρόνια μέχρι και σήμερα με μπαλέτο, παραδοσιακό χορό, hip hop, salsa, kizomba,βόλει και στίβο.
Απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού ΑΠΘ με ειδικότητα «κλασικός αθλητισμός». Απόφοιτος της North Academy of Fitness Θεσσαλονίκη.
Διδάσκει απ’το 2008 σε γυμναστήρια, συλλόγους, ακαδημίες, εργαστήρια, ενώ έχει πάρει μέρος σε αρκετές παραστάσεις και σε εθελοντικές δράσεις. Συνεργάζεται με τα τμήματα πολτισμού και αθλητισμού του Δήμου Λαρισαίων.Τα τελευταία χρόνια διδάσκει yoga ,aerial yoga-aerial yoga kids, pilates, zumba kids.

Προηγούμενο άρθρο Αλλαγή σελίδας στην ενεργειακή αγορά της χώρας
Επόμενο άρθρο Πανεργατική απεργία αποφάσισε το Δ.Σ του ΕΚΝΛ