Ειδήσεις

Προχωρούν έργα 384.000 ευρώ για την Π.Ε. Λάρισας


Έργα συνολικού προϋπολογισμού 384.000 ευρώ προχωρούν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα για την Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας, καθώς ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη διάθεση των πιστώσεων από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Πρόκειται για τα έργα:
– Άμεσες αποκαταστάσεις από τις θεομηνίες στο Σκλήθρο, στο Ρακοπόταμο και στη Μελιβοία, προϋπολογισμού 62.000 ευρώ
– Άμεσες αποκαταστάσεις βατότητας από τις θεομηνίες στο Πολυδένδρι, στη Σκήτη και στην Παραλιακή Οδό καθώς και άμεσος καθαρισμός στα ρέματα Ομολίου και Στομίου, προϋπολογισμού 74.000 ευρώ.
– Αποκατάσταση βλαβών που προκλήθηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα εντός του έτους 2018 στην περιοχή Δήμου Κιλελέρ στο Δ.Δ. Μικρό Βουνό εντός της ευρείας κοίτης του Ενιπέα Ποταμού, προϋπολογισμού 248.000 ευρώ.
Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας τόνισε τα εξής: «Καθημερινά με σχέδιο και αποτελεσματικότητα χρηματοδοτούμε έργα που υπηρετούν τις ανάγκες των πολιτών. Παράλληλα διεκδικούμε περισσότερους πόρους που οδηγούν σε έργα χρήσιμα και ουσίας, καθώς πιστεύουμε ότι οι κάτοικοι ορεινών, παραλιακών και απομακρυσμένων περιοχών έχουν δικαίωμα στη ζωή και στεκόμαστε δίπλα τους».

Προηγούμενο άρθρο Σεμινάρια Πιστοποίησης Τεχνικού Ασφαλείας από τον ΣΘΕΒ
Επόμενο άρθρο Η ΕΦΑ Λάρισας συμμετέχει στην Εβδομάδα Κινητικότητας