Ειδήσεις

Σε Αγιασμούς σχολείων στη Φαλάνη η Ρένα Καραλαριώτου


Παρουσία της επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Λαρισαίων, κας Ρένας Καραλαριώτου τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο Δημοτικό Σχολείο Φαλανης καθώς επίσης και στο Γυμνάσιο –Λύκειο Φαλάνης.
Η κ. Καραλαριώτου αφού συνομίλησε με τους διευθυντές των σχολείων κ. Νίκο Κολοβό και τους κ. Αλέξη Καλέση και Απόστολο Παπατόλια στο Δημοτικό και στο Γυμνάσιο – Λύκειο, αντίστοιχα, καθώς και με εκπαιδευτικούς και γονείς, κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού της ευχήθηκε στους μικρούς μαθητές, τους δασκάλους και τους γονείς των μαθητών καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, αναφέροντας χαρακτηριστικά:
«Θέλω, καταρχάς, να ευχηθώ στα παιδιά μας καλή και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία και πρόοδο. Σήμερα για σας τους μαθητές ξεκινάει ένα ευχάριστο , δημιουργικό αλλά και κοπιαστικό ταξίδι .
Οφείλουμε όλοι να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια, γιατί η εκπαίδευση χτίζει το μέλλον και αποτελεί την πιο σημαντική επένδυση για όλους μας.
Στους εκπαιδευτικούς των σχολείων μας, εύχομαι να ανταποκριθούν για μια ακόμη χρονιά στο πολύπτυχο παιδαγωγικό τους έργο, προς όφελος των μαθητών τους αλλά και της τοπικής μας κοινωνίας. Στο σχολείο προσφέρεται η γνώση, καλλιεργείται παράλληλα το ήθος και τίθενται οι βάσεις των αρχών και των αξιών που πρέπει να χαρακτηρίζουν ένα ολοκληρωμένο πολίτη .
Στους γονείς να ευχηθώ καλή δύναμη, καθώς ξέρουμε όλοι μας ότι καταβάλλετε πολύ μεγάλη προσπάθεια».
Η κ. Καραλαριώτου συνοδευόταν από τον δημοτικό σύμβουλο κ. Βασίλη. Παπαδημητρίου και τον τοπικό σύμβουλο Φαλάνης κ. Ρένο Καρυώτη.

Προηγούμενο άρθρο Έργα 7εκ. για το Παν/μιο Θεσσαλίας από το ΕΣΠΑ
Επόμενο άρθρο Σύλληψη για παράβαση του νόμου περί όπλων