Μάξιμος: Δουλειές για να σωθούν και οι συντάξεις!

10 Σεπτεμβρίου 2018

«Μακάρι να μην ισχύσουν οι μειώσεις στις συντάξεις που έχει ψηφίσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ από τον Ιανουάριο του νέου έτους. Άλλωστε, η Νέα Δημοκρατία ούτε τις ψήφισε, ούτε και υπήρξε καμία απαίτηση κατά την περίοδο της διακυβέρνησης Σαμάρα για άλλες περικοπές. Αυτές επιβλήθηκαν ως αναγκαίες λόγω των πειραμάτων με τους “βαρουφάκηδες”, τις “αυταπάτες” και τα δημοψηφίσματα της… πρώτης φοράς αριστερά». Τα παραπάνω τόνισε οαναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος,συνομιλώντας με συνταξιούχους στην Κοκκινόγη Ελασσόνας.
Ο Θεσσαλός πολιτικός, βρέθηκε πρόσφατα στο χωριό της Ελασσόνας όπου, μετά τη λειτουργία στην ιστορική μονή του Αγίου Αντωνίου, που παρακολούθησε με τονδήμαρχο Ελασσόνας κ. Νίκο Ευαγγέλου,τοναντιδήμαρχο κ. Γιάννη Σαπουνάκαι τονπρόεδρο της κοινότητας κ. Αλέξανδρο Γκόγκο, κατευθύνθηκε στην πλατεία του οικισμού, κι εκεί είχε την ευκαιρία να ακούσει τους κατοίκους. Οι συνταξιούχοι του εξέφρασαν την αγωνία τους για το μέλλον των συντάξεών τους και τους υψηλούς φόρους, ενώ διαμαρτυρήθηκαν για τον ΕΝΦΙΑ.
Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος αναφέρθηκε στη δέσμευση της ΝΔ για μείωση του ΕΝΦΙΑ. Όπως χαρακτηριστικά είπε «εμείς δεν τάζουμε κατάργηση του ΕΝΦΙΑ σαν τον κ. Τσίπρα που κορόιδεψε τον κόσμο. Θα τον μειώσουμε, όμως,κατά 30%, όπως και τους φορολογικούς συντελεστές, αλλά και τις ασφαλιστικές εισφορές. Κυρίως, όμως, με μια άλλη πολιτική προσέλκυσης επενδύσεων θα δημιουργήσουμε εκατοντάδες χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας εντός 3 χρόνων. Έτσι και η ανεργία θα αντιμετωπισθεί και στα ταμεία θα μπει χρήμα, ώστε και οι συντάξεις σας να μην κινδυνεύουν με μειώσεις».

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Εκτυπώστε το άρθρο Εκτυπώστε το άρθρο

 

<< Επιστροφή

Δημήτρης Μητροπάνος - Ποιος φταίει μη ρωτάς
Πασχάλης Τερζής - Θα το συνηθίσεις
Σταμάτης Γονίδης - Τι δεν έχω εγώ
Γιάννης Πλούταρχος - Αχ κορίτσι μου
Χρήστος Αντωνιάδης - Δεν είσαι εσύ
Βασίλης Καρράς - Ποια με καταράστηκε
Λευτέρης Πανταζής - Σε νοσταλγώ
Πάνος Κιάμος - Πως θα την βγάλω
Πάολα - Γίνε μαζί μου ένα
Παντελής Παντελίδης - Αν είσαι εκεί

 


Ιανουάριος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031EC