Ειδήσεις

Μάξιμος: Ο Ρουβίκωνας εισβάλει, τρομοκρατεί και σπάει με σκανδαλώδη ανοχή!


Ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος,με αφορμή την νέα εισβολή του «Ρουβίκωνα» στο Υπουργείο Εξωτερικών έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Μπορεί ο κ.Τόσκαςνα αποτελείπλέον“κακό” παρελθόν για το κατ’ ευφημισμό υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, οι “συλλογικότητές” του, όμως, συνεχίζουν να δρουν ανενόχλητες. Ο περίφημοςΡουβίκωνας, που επί χρόνια περιβάλλεται μετηνκυβερνητική“στοργή”,εισέβαλεεκ νέουστο υπουργείο Εξωτερικών,τα μέλη του έφυγαν σαν κύριοι,χωρίς να γίνει καμία σύλληψη.Επί τριάμισι χρόνια, η περιθωριακή αυτή ομάδα,εισβάλει,τρομοκρατεί καισπάεισε οποιοδήποτε δημόσιο ή ιδιωτικό χώρο, χωρίς κρατική αντίδραση.Μέλη της,βρισκόμεναυπό τηνσκανδαλώδη κυβερνητική προστασία, επαίρονται επωνύμως για τα κατορθώματά τους!
Όλοι πλέον έχουν αντιληφθεί ότιη χώρα,λόγω των εγκληματικών επιλογών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ,βουλιάζει στην ανομία και στην έξαρση της εγκληματικότητας. Το αίσθημα ασφάλειας μεταξύ των πολιτών καταρρακώνεται, ενώ η εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό αμαυρώνεται διαρκώς. Ο ζοφερός αυτός κατήφορος πρέπει, επιτέλους, να λάβει ένα τέλος, που θα έλθει μόνον με το τέλος αυτής της καταστροφικής κυβέρνησης».

Προηγούμενο άρθρο Ευχές του δημάρχου Τεμπών προς τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών
Επόμενο άρθρο Οι βάσεις εισαγωγής στα Τμήματα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας