Ειδήσεις

Πρόγραμμα Κινηματογραφικής Λέσχης Νίκαιας


Την Τετάρτη 29/8 η Κινηματογραφική Λέσχη Νίκαιας θα προβάλλει την γαλλική κωμωδία «Τανγκί», παραγωγής 2001, διάρκειας 109’. Σκηνοθεσία Ετιέν Σατιλιέ με τους: Σαμπίν Αζεμά, Αντρέ Ντισολιέ, ‘Ερικ Μπερζέ. Αν και 28 χρονών ο Τανγκί Γκετς εξακολουθεί να μένει στο σπίτι των γονιών του, απολαμβάνοντας μια άνετη ζωή χωρίς καθόλου υποχρεώσεις.
Είναι πανέξυπνος, έχει σπουδάσει φιλολογία, ιαπωνικά και κινέζικα, είναι χαριτωμένος και φυσικά γυναικοκακτητής. Οι γονείς του, αν και τον υπεραγαπούν, θεωρούν ότι ήρθε πια ο καιρός να «απογαλακτιστεί». ‘Οταν όμως ο Τανγκί δείχνει καθαρά τη διάθεσή του να μην το κουνήσει από το σπίτι, οι γονείς του φτάνουν στα όριά τους, αποφασίζουν να του κάνουν τη ζωή δύσκολη, για να τον σπρώξουν επιτέλους στην ανεξαρτησία.
Φαίνεται ότι το φαινόμενο αυτό δεν είναι ελληνικό όπως νομίζαμε. Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι η ταινία έσπασε ταμεία στη Γαλλία. Το κλασσικό πρόβλημα της συνύπαρξης δυο γενιών κάτω από την ίδια στέγη, που δημιουργεί εντάσεις και προβλήματα, κεντρίζει το ενδιαφέρον του Etienne Chatiliez.
Η προβολή θα γίνει στον κήπο του Νηπιαγωγείου και η είσοδος είναι ελεύθερη. Σε περίπτωση βροχής η προβολή θα γίνει εντός του Πολιτιστικού Κέντρου.
Νέα ώρα προβολής 9 το βράδυ

Προηγούμενο άρθρο Μάξιμος προς ΥΠΑΑΤ: Αντί για κτηνιάτρους προσλαμβάνετε “Καρανίκες”!
Επόμενο άρθρο Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Γ. Μπουτίνα για τους επιτυχόντες στην τριτοβάθμια