Ειδήσεις

Με επιτυχία η 3η Ανάβαση Καλλιπεύκης


Την Κυριακή 18 Αυγούστου διοργανώθηκε επιτυχημένα η «3η Ανάβαση Καλλιπεύκης» που συνδιοργάνωσε ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟ με τον Δήμο Τεμπών και τον Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Απανταχού Καλλιπευκιωτών η «Πατωμένη». Ο ποδηλατικός αγώνας είναι ο πρώτος από τους τρεις καθιερωμένους αγώνες ανάβασης που διοργανώνει κάθε χρονιά ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ στα φημισμένα βουνά της χώρα τον Κίσσαβο και Όλυμπο.
Η εκκίνηση για όλες τις κατηγορίες αθλητών, από 9 έως 60 ετών που συμμετείχαν, δόθηκε από το Μακρυχώρι του Δήμου Τεμπών. Οι Μίνι κατηγορίες έτρεξαν 5χιλιόμετρα μέχρι τους Γόννους, οι παμπαίδες έτρεξαν 12 χιλιόμετρα με τερματισμό μετά τους Γόννους και οι μεγαλύτερες ποδηλάτησαν την ανηφορική διαδρομή με τερματισμό στην Πλατεία του χωριού Καλλιπεύκη ολοκληρώνοντας 29 χιλιόμετρα. Ο ανταγωνισμός ήταν σκληρός, δυνατοί αθλητές από πολλά μέρη της Ελλάδας έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να πετύχουν μια καλή επίδοση. Πρώτος νικητής του αγώνα στην γενική κατάταξη αναδείχθηκε ο Ζέγκλης Νίκος από τα Τρίκαλα, ενώ σε όλες τις κατηγορίες επικράτησαν μεγάλα ονόματα του αθλήματος. Όλοι οι αθλητές ευχαριστήθηκαν την διαδρομή αλλά και έμειναν ενθουσιασμένοι από την υποδοχή του κόσμου που τους χειροκρότησε και τους υποδέχθηκε φιλόξενα στην πλατεία Καλλιπεύκης με τον Πολιτιστικό Σύλλογο του χωριού να προσφέρει με χαρά το γεύμα του τερματισμού, φρούτα και χυμούς.
Ο Π.Α.Σ. ΠΗΝΕΙΟΣ οφείλει να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες σε όλους όσοι βοήθησαν στη άψογη διεξαγωγή του αγώνα, στον συνδιοργανωτή ΔΗΜΟ ΤΕΜΠΩΝ που μας υποστήριξε πολύ ζεστά, στον συνδιοργανωτή Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Καλλιπεύκης η «Πατωμένη» για τη προσφορά μπουφέ γεύματος, όλους τους Τοπικούς άρχοντες που συνέβαλαν και παραβρέθηκαν στον αγώνα, στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας και το Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών που κάλυψε άψογα την διαδρομή συμβάλλοντας στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα καθώς και στην Ιατρό του αγώνα Κα Φιλιπποπούλου Χαρά.
Ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ ευχαριστεί ιδιαίτερα τους μεγάλους χορηγούς της διοργάνωσης την «www.cyclinghellas.gr» που είχε την βασική υποστήριξη όλης της διοργάνωσης, το ποδηλατικό κατάστημα «www.dalavikasbikes.gr» και τον ραδιοφωνικό σταθμό «POWER FM 93.2» για την ηχητική κάλυψη του αγώνα.
Επιθυμεί να εκφράσει ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλους τους χορηγούς του αγώνα οι οποίοι ήταν αρωγοί σε αυτή τη ποδηλατική διοργάνωση: την εταιρεία χυμών «VIVA» που προσέφερε χυμούς για όλους τους αθλητές, τον «Αγροτικό Συνεταιρισμό ΑΣΕΠΟΠ Τυρνάβου» και τα «Ψυγεία Μουστάκας- Αγιάς» για τα άφθονα φρούτα που πρόσφεραν σε όλους τους αθλητές μετά τον τερματισμό, την εταιρεία διαδικτυακών υπηρεσιών «32bit.gr»- Βίκυ Στάθη και Μπαρμπούτη Τίμο για την έκδοση των αποτελεσμάτων, την εταιρεία διανομής φυλλαδίων «Active Promotion» της Κα Στέλλα Τσίπα για τα χρέη της με βανάκι στη υποστηρικτική θέση σκούπας, την εταιρεία Service Αυτοκινήτου «AutoFit» Νταούτη, το καφέ «Las Ramblas», την επιχείρηση «Εργαλείων-Χρωμάτων Κουτζεκλίδη Κατερίνα», την εταιρεία «ENDURA» και «SANTINI». Ευγενικοί χορηγοί επικοινωνίας ήταν Ηλεκτρονική εφημερίδα «https://www.larissanet.gr/» και το «Εν κινήσει» τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την στήριξη και προβολή του αγώνα μας.
Ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ ευχαριστεί τέλος όλους τους αθλητές, συνοδούς και θεατές που συμμετείχαν στον αγώνα και συγχαίρει όλους τους αθλητές για τις επιδόσεις τους. Επόμενα ποδηλατικά ραντεβού δίνουμε στην «3η Ανάβαση Λιβαδίου» στις 30 Σεπτέμβρη και στην «26η Ανάβαση Ανατολής» στις 14 Οκτωβρίου.
Δείτε τα αποτελέσματα του αγώνα στο https://cyclinghellas.gr/el/agones/apotelesmata-agonon

Προηγούμενο άρθρο Ανακοίνωση αποτελεσμάτων για τους Παιδικούς Σταθμούς
Επόμενο άρθρο Υποτροφίες για νέους ειδικευόμενους Πνευμονολογίας