Ειδήσεις

IPA: Προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους της Αττικής


Η Τοπική Διοίκηση Λάρισας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών με πόνο ψυχής εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της, στις οικογένειες των αδικοχαμένων συμπολιτών μας καθώς και σε όσους δοκιμάζονται από τις καταστροφικές πυρκαγιές. Θερμά συλλυπητήρια, κουράγιο σε όλους και ειδικά σ’ αυτούς που ακατάπαυστα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και σώζουν ζωές.
Σήμερα 25-07-2018 η Τοπική μας ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα του Δήμου Λαρισαίων και προσέφερε είδη πρώτης ανάγκης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, ώστε να αποσταλούν ως βοήθεια στους πυροπαθείς. Κατά την επίσκεψη μας συναντήσαμε τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κ. Δεληγιάννη Δημήτριο στον οποίο δηλώσαμε ότι θα είμαστε αρωγοί σε οποιαδήποτε πρωτοβουλία στήριξης των συνανθρώπων μας.
Παράλληλα για την άμεση στήριξη των τραυματιών που νοσηλεύονται και χρειάζονται αίμα καλούμε τα μέλη μας, να προσέρχονται στην Αιμοδοσία του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας κατά τις ώρες λειτουργίας αυτού. (Καθημερινές: 8:30-13:30 & 17:30-20:30, σαβ/κο κ’ αργίες: 9:00-13:00)

Προηγούμενο άρθρο Κρίσεις και προτάσεις για τη νέα αρχιτεκτονική του Παν/μίου Θεσσαλίας - Του Δρ. Παναγιώτη Γούλα
Επόμενο άρθρο Οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας κοντά στους πληγέντες